ЗИМСКЕ ЧАРОЛИЈЕ, КОПАОНИК 2023

МОДА, ПОСЕЛО И ЛЕПОТИЦЕ

У престижном Апарт хотелу у Брзећу на Копаонику  22-ог и 23-ћег децембра одржаће се, уочи наступајуће Нове 2024-те године, традиционална туристичка, модна и етно манифестација „Зимске чаролије Копаоник 2023.“ Како каже идејни творац и извршни продуцент овог хепенинга, г. Горан Ковачевић, ово је највећи догађај године, који се по пети пут одржава на  најлепшој и најатрактивнијој српској планини, Копаонику и трјаће два дана. Првог дана 22. децембра (петак) је планирано вече моде (fashion day) и јавно снимање етно вечери под називом „Копаоничко посело“, док ће другог дана (субота, 23. децембар) бити најатрактивнији део, избор „Мис краљице снега 2023.“

Извршни продуцент „Зимске чаролије Копаоиик 2023.“  г. Горан Ковачевић обећава да ће на овом догађају бити предствљени српски обичаји, традиција, музика, игре, етно модели и инструменти, затим, модели савренеог дизајна. али, шетаће пистом и бројне лепотице из свих крајева Србије. Од две вечери посебно ће бити занимљиво вече под називом „Копаоничко посело“ на којем се очекује учешће изворних певачких група, као и инструменталиста, који ће свирати на помало заборављеним гајдама и гуслама. Очекује  се и гостовање познатих вокалних солиста и једног музичког састава.

По традицији, и на овом поселу биће присутни бројни послелници из света шоу-бизниса, моде, музике, као и специјални гости.

Ова мнаифестација је покренута 2016-те године, али је због познате епидемије ковида једно време морала да буде прекинута. Сада су се стекли услови да она настави свој пут, који има, пре свега, циљ је да поспеши развој туризма на Копаонику и у Топличком крају и представи посебност и атрактивност српске планине, коју љубитељи зимског туризма сматрају за једну од најлепших и најпосећенијих у Европи.

Извршни продуцент манифестације „Зимске чаролије Копаоник 2023.“, Горан Ковачевић, је упутио потив да све девојке, које желе да учествују на избору „Мис краљице снега Копаоник 2023.“ и да се афирмишу и предсставе, могу му се јавити путем мобилног телефона (+381. 62. 172 1112 и +381. 61. 661 8 332) или путем  е. поште (kovacevicfoto@yahoo.com). Он обећава да, поред ласкаве титуле, круне, ленте очекују и вредне награде многобројних спонзора и донатора.

И ове године ова трдиционална туристичка, модна и етно манифестација одржава се уз подршку Општине Брус, Туристичке организацје Брус. Организатор је часопис „Сварност“ из Аранђеловца, а домаћин свих дешавања 22-ог и 23-ћег децембра је један од најпосећенијих и најбољих хотела на Копаонику и Србији, Апарт хотел Копаоник (директор Гане Костић).

Текст, Зоран ЈАКШИЋ

Фото, Г. Ковачевић

Nedavne objave