“JUNACI CRVENE ŠUME” NAGRAĐENI VELIKIM APLAUZOM

U svečanoj sali crkve Hristovog Vaskrsenja u Čikagu prošlog vikenda je odigrana dečija predstava “Potraga za Deda Mrazom” a akteri ove predstave bila su deca iz nedeljne i redovne škole Sveti Sava. “Junaci Crvene Šume” dali su sve od sebe da što verodostojnije prikažu publici ovu interesantnu priču a trud se na kraju isplatio kada su dobili zasluženi aplauz.

?

Neša Jelača koji je zajedno sa decom pripremio ovu predstavu kaže da je rad sa decom težak ali lep i da je dečiji osmeh i njihova sreća na kraju predstave njemu najveća nagrada.  Predstave biraju u zavisnosti od toga koliko se dece prijavi i na osnovu broja zainteresovanih pripremaju se uloge i prilagođava scenario.

Predstava je rađena po tekstu Đurđe Lili a među mladim glumcima ima puno talentovane dece a i onih koji pokazuju veliku želju i ljubav da se bave glumom. Nešto novo što se priprema u budućnosti je možda neki mjuzikl, ali će to biti iznenađenje, navodi Neša i poziva sve koji vole rad sa decom da se pridruže “Junacima crvene šume”.

Autor i foto: STV

Nedavne objave