Marketing

Srpska Televizija Čikago USA marketing

Srpska Televizija Cikago. Serbian TV. Serbian Television USA

Mi smo Srpska Televizija USA , osovana 2000 godine sa sedištem u Čikagu. Naš TV program u Americi prati većinom publika sa ex Yu prostora a portal je posećen iz svih delova sveta.

U prilici smo da Vam ponudimo naše marketing usluge i ideje koje mogu pomoći da se za vaš biznis i usluge čuje širom sveta preko našeg medija. Mi pravimo TV emisije, reportaže, video reklame, medijske članke i profesionalne fotografije za kompanije. Snimamo i fotografišemo događaje, slavlja, žurke, koncerte, festivale…


Naš sadržaj prenose mnogi mediji u Srbiji i sirom sveta. Od 2000 godine do danas sarađivali smo sa nekoliko stotina kompanija i ispratili isto toliko događaja u Americi i Srbiji.  Listu naših partnera, saradnika, klijenata i prijatelja televizije možete videti OVDE 


PROCENA OGLAŠAVANJA – ADVERTISING ESTIMATE

popunite formu ispod

neki opis
Selected Value: 500
choose an amount if you have a budget $
www.mycompany.com

Medijska saradnja i ponuda za TV, radio i štampu

Produkcija Srpske Televizije se profesionalno bavi uslužnom izradom TV intervjua, izvestaja, reportaza i video priloga na srpskom i engleskom jeziku za televizije, video produkcije i medijske kuće. Bavimo se i snimanjem audio izjava za radio stanice,  izradom fotografija za portale i  stampane medije i foto studije. Pratimo sve vrste dogadjaja u Čikagu, okolini i drugim gradovima u Americi.
Cene za ovu vrstu usluge se  formiraju u zavisnosti od mesta i duzine trajanja dogadjaja i broja angazovanja TV ekipa.

Srpska Televizija ima preko 20 godina produkcijskog i novinarskog iskustva a radi na raznim poljima kao sto su privreda, ekonomija, kultura, umetnost, tehnologija i zabava.

Listu naših klijenata, partnera i medija koji povremeno prenose naše objave možete pogledati OVDE

Uslovi korišćenje sadržaja sa portala SrpskaTelevizija.com i jutjub kanala (za medije)

Preuzimanje sadržaja sa portala SrpskaTelevizija.com  a čiji je autor Srpska Televizija USA , je dozvoljeno, delimično ili u celosti pod dole navedenim uslovima i smatra se “poštenom upotrebom”. Ukoliko preuzimate naš autorski sadržaj, objave, tekst ili fotografije u obavezi ste da navedete kao izvor “Srpska Televizija Čikago“ili “Serbian Television USA”.

Naš video materijal sa youtube kanala dozvoljeno je emitovati na televiziji ili deliti odnosno šerovati linkove videa na druge portale, društvene mreže ili sajtove bez obaveze navođenja izvora. Zabranjeno je uzimati  delove ili cele video snimke sa našeg oficijalnog youtube kanala i postavljati na druge kanale ili društvene mreže osim ako nije drugačije dogovoreno sa STV uredništvom. Fotografije zaštićene vodenim žigom, logoom ili potpisom Srpske Televizije takođe se mogu preuzimati pod istim uslovima, osim ako nije drugacije naznačeno. Ako preuzimate sadržaj sa našeg portala koji prenosimo od drugih medija (TV, radio, portali, sajtovi, novine) a čiji autor nije Srpska Televizija USA (tekst, video, fotografije) u obavezi ste da navedete glavni izvor od koga je vest ili objava preuzeta i drugi izvor “Srpska Televizija Čikago“ili “Serbian Television USA”, (ako je npr. tekst preuzet iz novina a autor fotografija i videa STV navodite oba izvora). Srpska Televizija ne snosi odgovornost ukoliko sa našeg portala preuzimate fotografije koje nam je neko ustupio na korišćenje a čiji autor nije Srpska Televizija USA.

Prodaja, monetizacija ili bilo kakva zloupotreba autorskog sadržaja Srpske Televizije je zabranjena i kažnjiva zakonom o autorskim pravima. Ovi uslovi korišćenja sadržaja Srpske Televizije  se mogu ažurirati i menjati. Ako preuzimate naš sadržaj u obavezi ste da budete upoznati sa uslovima korišćenja.

——————————————————————————————————————————-