Srpska Televizija Čikago :: Mediji :: prijatelji :: partneri:: saradnici:: klijenti

Zahvaljujemo se svim medijima koji nam pružaju podršku i prenose naše objave, priloge i vesti. Ako ste i vi jedan od medija koji prenosi vesti sa našeg portala  i kanala a nema vas na listi , javite nam. Srpska Televizija Čikago USA:: Uvek neko gleda !
Serbian American TV Chicago                            
List Ogledalo - Serbian Mirror
Kanal 9 Jugpress InfoPress Adria Media Group
Serbian News USA San magazin Toronto Canada

Zahvaljujemo se našim klijentima, partnerima, saradnicima i prijateljima

 
   
Compass Holding
Ana i Vlade Divac fondacija
       
       
Go4You ABA liga Andrew P Johnson Law office New York Cloud festival United Serbs Chicago
design&gentleman Beograd cafe & restaurant Chicago IL 016 RESTAURANT CHICAGO CANTIC AUTO REPAIR BOURBON KAFANA CIKAGO ABC Bakery deli
SANDY'S BAKERY AND DELI LAZIC DELI LALICH DELI Gradimir Markovic Frizer DOMACI BAKERY DELI MARKET City Fresh market Chicago
Demars international New York City of Chicago  

Rakmark inc USA

Srpska Televizija sa vama od 2000 godine. Pratite nas na kanalu 19 u Čikagu nedeljom uveče, na portalu, jutjubu i društvenim mrežama. Živeli

Uslovi korišćenje sadržaja sa portala SrpskaTelevizija.com i jutjub kanala (za medije)

Preuzimanje sadržaja sa portala SrpskaTelevizija.com  a čiji je autor Srpska Televizija USA , je dozvoljeno, delimično ili u celosti pod dole navedenim uslovima i smatra se “poštenom upotrebom”. Ukoliko preuzimate naš autorski sadržaj, objave, tekst ili fotografije u obavezi ste da navedete kao izvor “Srpska Televizija Čikago“ili “Serbian Television USA”.

Naš  video materijal sa youtube kanala dozvoljeno je emitovati na televiziji ili deliti odnosno šerovati linkove videa na druge portale, društvene mreže ili sajtove bez obaveze navođenja izvora. Zabranjeno je uzimati  delove ili cele video snimke sa našeg oficijalnog youtube kanala i postavljati na druge kanale ili društvene mreže osim ako nije drugačije dogovoreno sa STV uredništvom. Fotografije zaštićene vodenim žigom, logoom ili potpisom Srpske Televizije takođe se mogu preuzimati i koristiti pod istim uslovima kao što je navedeno za korišćenje sadržaja (navesti izvor ili autora), osim ako nije drugacije naznačeno. Ako preuzimate sadržaj sa našeg portala koji prenosimo od drugih medija (TV, radio, portali, sajtovi, novine) a čiji autor nije Srpska Televizija USA (tekst, video, fotografije) u obavezi ste da navedete glavni izvor od koga je vest ili objava preuzeta i drugi izvor “Srpska Televizija Čikago“ili “Serbian Television USA”, (ako je npr. tekst preuzet iz novina a autor fotografija i videa STV navodite oba izvora). Srpska Televizija ne snosi odgovornost ukoliko sa našeg portala preuzimate fotografije koje nam je neko ustupio na korišćenje a čiji autor nije Srpska Televizija USA.

Prodaja, monetizacija ili bilo kakva zloupotreba autorskog sadržaja Srpske Televizije je zabranjena i kažnjiva zakonom o autorskim pravima. Ovi uslovi korišćenja sadržaja Srpske Televizije  se mogu ažurirati i menjati. Ako preuzimate naš sadržaj u obavezi ste da budete upoznati sa uslovima korišćenja.

Copyright – Svaki video, audio ili foto materijal koji je delo drugih autora a nalazi se na portalu ili jutjub kanalu Srpske Televizije USA korišćen je u skladu sa zakonom o autorskim pravima United States § 107 of US Copyright Act 17 U.S.C  i R. Srbije član 43. zakona ili uz saglasnost autora odnosno zastupnika i ne podleže nadoknadi, saglasnosti autora niti opomenama kao što su copyright strike.

Za medijsku saradnju nas možete kontaktirati preko ove kontakt forme