KAKO PRONAĆI DOBROG AGENTA ZA NEKRETNINE U ČIKAGU I OKOLINI

ŠTA KARAKTERIŠE PROFESIONALNOG I ISKUSNOG AGENTA ZA NEKRETNINE I KAKO GA PRONAĆI I STEĆI POVERENJE U NJEGA?

U moru real estate agenata koji se trude da osvoje poverenje klijenata i ponude najbolje usluge treba uzeti u obzir neke stavke koje ukazuju da ste na sigurnom putu i da sarađujete sa porfesionalcem.

Iskusni profesionalac za nekretnine će nastojati da pomogne kupcu da uštedi novac i vreme i prođe kroz proces kupovine bez stresa i neželjenih troškova.

Inicijalne konsultacije: Agent će se sastati sa kupcem kako bi razgovarao o njegovim potrebama i preferencijama, uključujući vrstu imovine koju traže, njihov budžet i željenu lokaciju. Agent će takođe objasniti svoje usluge i odgovoriti na sva pitanja koja kupac može imati.

Pretraga nekretnina: Agent će izvršiti pretragu nekretnina koje ispunjavaju zahteve kupca, koristeći svoje znanje o lokalnom tržištu i pristup listi nekretnina. Oni takođe mogu doći do drugih agenata i koristiti njihovu mrežu da pronađu nekretnine koje nisu javno navedene. Naravno, market sa ponudom kuća i stanova u Čikagu i okolini može pretraživati i kupac preko ovlašćenih sajtova za kupoprodaju nekretnina. Jedan od njh je Remax-ov pretraživač ispod.

Prikazi nekretnina: Kada agent identifikuje potencijalne nekretnine, organizovaće pokzaivanje za kupca. Agent će pratiti kupca na svakom prikazivanju, ukazujući na karakteristike i potencijalne probleme i odgovarajući na sva pitanja koja kupac može imati.

Ponuda i pregovori: Ako kupac odluči da ponudi nekretninu, agent će mu pomoći da pripremi ponudu i pregovara sa prodavcem u njihovo ime. Agent će koristiti svoje znanje o lokalnom tržištu i iskustvo u procesu pregovora kako bi pomogao kupcu da obezbedi najbolju moguću ponudu.

Procenu i vrednost kuće ili stana ili bilo koje druge nekretnine možete dobiti unosom adrese u polje ispod:

Zatvaranje: Nakon što je ponuda prihvaćena, agent će pomoći kupcu da se kreće kroz proces zatvaranja, koji može uključivati inspekcije, procene i drugu papirologiju. Agent će se pobrinuti da svi potrebni dokumenti budu popunjeni tačno i na vreme, i biće na raspolaganju da odgovori na sva pitanja koja kupac ima.

Tokom čitavog procesa, agent će blisko sarađivati sa kupcem kako bi osigurao da su njegove potrebe i preferencije zadovoljene. Oni će pružiti stručne savete i smernice, pomoći kupcu da donese informisane odluke i zastupaće interese kupca tokom transakcije. Radeći sa agentom za nekretnine, kupci mogu povećati svoje šanse da pronađu pravu nekretninu po pravoj ceni i mogu uživati u lakšem i efikasnijem procesu kupovine.

Upoznajte uspešnog agenta za nekretnine koji posluje na području severnog Čikaga i okoline. Tamara Vesna, licencirani agent iz Remax City-a poseduje višegodišnje iskustvo u kupoprodaji nekretnina a takođe ima i sertifikate za trgovinu luksuznim nekretninama.

Tamaru možete kontatirati putem emaila na TV@Remax.net , web-a TV.Remax.com ili telefonom na +1 866 482 6272

Nedavne objave