SJAJNI DVOJAC “KRUŠEVAC GETO” NASMEJAO ČIKAGO

Sinoćni nastup dvojice komičara osvojio je čikašku publiku.  Predstava “Kraljica Snežana Prva” u kojoj su glavni akteri bračni par Snežana i Slobodan odigrana je u “Irish American Heritage” centru u Čikagu pred punom salom.  Svakodnevne događaje jednog bračnog para “Kruševac Geto” predstavlja na specifičan i sarkastičan način a sve to sa kruševačkim akcentom izgleda veoma interesantno i smešno, pa su se mnogi u publici prepoznali dok su dvojica Nikola, (Trišić i Milenković) igrali na sceni. Smeh se čuo neprestano većinom od ženskog dela publike.

“Kruševac  Geto” postao je prepoznatljiv po skečevima na društvenim mrežama koji obrađuju opšte provincijske teme, svakodnevni život i susret običnog provincijalca sa novim trendovima. Predstava je bila odličan način da se sve priče upakuju i iznesu pred publiku pa su Trišić i Milenković tako i uradili. Njih dvojica pored javnih nastupa i skečeva imaju iza sebe i muzičku karijeru i pesme u hip hop stilu. Pune sale, aplauzi publike, pregledi na društvenim mrežama i komentari  svedoče da njihova popularnost sve više raste. Njihovo angažovanje u domaćoj seriji “Popadija” omogućilo im je da se oprobaju i kao profesionalni glumci što im je itekako krenulo za rukom.

Zasluženi aplauz “Kruševac Geto” osvojio je u Čikagu a sledeći nastupi tokom američke turneje će biti u Vašingotnu 15.og i u Njujorku 17. marta i sve to u organizaciji Kulturnog Centra Amerika. Više o narednnim nastupima pogledajte na linku ovde.

VIDEO SA NASTUPA U ČIKAGU

Kruševac Geto Čikago - Kraljica Snežana Prva

Aplauz video

Autor: Srpska Televizija USA

Foto, video: Saša Lukić – Srpska Televizija USA

 

Nedavne objave