DELIJE IZ ČIKAGA PRIREDILE SPEKTAKULARAN DOČEK KAPITENU CRVENE ZVEZDE MILANU BORJANU

ORILE SE PESME CRVENO BELIH, VESELA ATMOSFERA U KAFANI ZORA U ČIKAGU

Navijači FK Crvene Zvezde iz Čikaga priredili su juče spektakularan doček golmanu i kapitenu crveno belih Milanu Borjanu koji je boravio u Americi. Milan je osim u C.Zvezdi, takođe i golman kanadske reprezentacije koja učestvuje u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo u Katru 2022. Reprezentacija Kanade ostvarila je dve pobede na utakmicama u Čikagu.

Kapiten i golman Crvene Zvezde u Čikagu sa delijama
Kapiten i golman Crvene Zvezde u Čikagu sa delijama

Zvezdini najvijači iz Čikaga uvek su spremni da navijaju i bodre svoj klub a takodje i ugoste svoje sportiste, pa zato nisu sedeli skrštenih ruku nego su svog asa , kapitena crveno belih Milana Borjana dočekali u kafani Zora na večeri uz pesmu, muziku i druženje. U Milanovom društvu bio je i njegov otac Boško Borjan koji je takođe bivši golman a sadašnji vlasnik jednog prvoligaškog fudbalskog kluba u Kanadi.

Kapiten i golman Crvene Zvezde u Čikagu sa delijama

U krcatoj kafani Zora, tokom cele večeri orile su se navijačke i kafanske pesme uz pratnju uživo muzike. Za dobro raspoloženje pobrinuo se orkestar u sastavu: violinista Danilo dača Milosavljević, bas gitara Predrag Perić Gagi, solo gitara Vasko Stanković i vokal Ivana Stanković.

Delije u Čikagu pokrenule su uz pomoć Delije fondacije donatorske kutije za pomoć Srbima na Kosmetu. Kutije se nalaze za sada na 5 lokacija – kafana Zora, Beograd Cafe, Stefan Grill, Balkan Taste, Crkva Sv. Nikole u Brukfildu. Takodje ove godine u saradnji sa FK Crvena Zvezda u planu je i osnivanje kluba navijača u Čikagu i dolazak nekih od legendi kluba crveno belih.

Kapiten i golman Crvene Zvezde u Čikagu sa delijama

DELIJE IZ ČIKAGA PRIREDILE SPEKTAKULARAN DOČEK KAPITENU CRVENE ZVEZDE MILANU BORJANU – VIDEO

 

MILAN BORJAN SA DELIJAMA U ČIKAGU – FOTO GALERIJA

Kapiten i golman Crvene Zvezde Milan Borjan sa Delijama u Čikagu

Kapiten Crvene Zvezde Milan Borjan sa Delijama u Čikagu – VIDEO

Foto Video : Sasa Lukic

Nedavne objave