DVA PRIZNANJA SRPSKOJ TELEVIZIJI IZ ČIKAGA

PRIZNANJE ZA JAČANJE LJUBAVI PREMA OTADŽBINI

Predsednik Saveza udruženja potomaka ratnika Ljubomir Marković na skupu u Domu vojske RS  predao je  priznanje direktorki Srpske Televizije iz Čikaga Tamari Vesni. Priznanje je uručeno za dosledno i dostojno čuvanje svetlih tradicija naše slavne prošlosti, jačanje ljubavi prema otadžbini i doprinos odbrani zemlje i naroda u savremenim uslovima.

PRIZNANJE ZA ŠIRENJE SRPSKE TRADICIJE I KULTURE

Predsednik Udruženja za očuvanje i negovanje srpske tradicije i običaja „Prela i posela“ Dragiša Simić iskoristio je priliku da se zahvali Srpskoj Televiziji za dugogodišnju saradnju i širenje srpske kulture, tradicije i običaja u dijaspori i tim povodom Tamari Vesni predao plaketu i knjigu “Zdrav Srbine moj ponosu”.

Tamara Vesna se obratila prisutnima i rekla da joj je bila velika čast da primi ova značajna priznanja. Tim povodom navela je da priznanja ne pripadaju samo njoj već najpre i saradniku Zoranu Jakšiću koji je objavljivao dosta tekstova o aktivnostima ovih udruženja, a i svim ostalim saradnicima i dopisnicima Srpske Televizije u Srbiji i Americi. Takodje se zahvalila svima onima koji su pomagali i pomažu i podržavaju rad Srpske Televizije iz Čikaga punih 18 godina.

 

dodela priznanja Srpskoj Televiziji iz Cikaga VIDEO

dodela priznanja Srpskoj Televiziji iz Cikaga

Nedavne objave