SUZANA PERIĆ PREDSTAVILA SRBIJU NA SVETSKOM FESTIVALU MODE “WFF” U ČIKAGU

NOVA LUKSUZNA KOLEKCIJA MODNE DIZAJNERKE SUZANE PERIĆ PRESTAVLJENA U ČIKAGU

Svetski festival mode “World Fashion Festival 2023” održan je pre par dana u centru Čikaga na sedmom spratu Macy’s -a. Festival je trajao tri dana a svoje najnovije kolekcije predstavili su modni dizajneri i kreatori iz Argentine, Holandije, Hondurasa, Meksika, Švedske, Italije i Srbije.

 

Naša poznata modna dizajnerka Suzana Perić, koja je predstavljala Srbiju na ovom festivalu, odlučila se sa svojm timom da svoj luksuzni brend proširi na američko tržište pa će nakon Čikaga u februaru biti održan i Fashion Week u Njujorku a zatim i u Los Anđelesu. Brend “Suzana Perić” koji postoji 25 godina po prvi put je predstavo kolekciju “Glam Galaxy” u Čikagu a kreacije koje su modeli nosili izazvale su veliko interesovanje.

Posećenost je bila prilično dobra a i podrška dama iz dijaspore nije izostala. Festivalu je prisutvovala i predsednica Serbian Fashion Week-a, Svetlana Horvat. Među sponzorima WFF našao se i jedan domaći a to je bio Cafe Beograd. Osnivač i producent WFF Cesar Rolon pobrinuo se da festival u Čikagu bude održan na visokom nivou uz muzički  i zabavni program i žurku nakon tri dana festivala mode.

Suzana je karijeru počela posle završetka akademije mode u Dizeldorfu, posle čega je radila u Italiji za velike svetske brednove. Tokom karijere bilo je dosta festivala i revija mode širom Evrope a nedavnim učešćem na Fashion Week-u u Parizu otvorila su joj se vrata visoke svetske mode. Suzana kaže da joj je Čikago osvojio srce i da bi volela da prva njena radnja u Americi bude otvorena u ovom gradu.

FOTO GALERIJA

SUZANA PERIĆ -VIDEO

Suzana Perić predstavila Srbiju na World Fashion Festival-u u Čikagu

Autor: Srpska Televizija USA

Foto-video: Sasa Lukic, Srpska Televizija USA

Nedavne objave