BEOGRADSKI SINDIKAT NASTUPIO U ČIKAGU

Beogradski Sindikat i nerazdvojna petorka proteklih dana i vikenda imali su mini američku turneju gde su posetili tri grada i održali nastupe u Njujorku, Majamiju i Čikagu. Koncert u Čikagu bio je najposećeniji a atmosfera sjajna. Beogradski Sindikat je nedavno izdao novi album pa u se na turneji pored starih dobro poznatih pesama mogli čuti i neki novi hitovi. Publika je upijala energiju sa bine i pratila svaki trenutak ovog i scenskog i muzičkog nastupa.

BEOGRADSKI SINDIKAT ČIKAGO KONCERT 2023 – VIDEO

Beogradski Sindikat Chicago 2023

Pesme sa etno motivima otpevane su zajedno sa etno grupom koju čine tri sestre, Anastasija, Aleksija i Tatjana. Uzavrela atmosvera planula je posle pesama “Dogodine u Prizrenu” i “Veseli se srpski rode”  a pesme su proprećene aplauzom i pratnjom publike.

Ognjen Janković, jedan od članova benda rekao je za STV da su zadovoljni nastupima i da je mini turneja prošla odlično. – Pomešana su mi osećanja, uvek je emotivno, vidimo se sa gomilom prijatelja i rodbinom i zahvalni smo Bogu što možemo da delimo energiju sa ljudima na ovaj način, dodao je Ognjen.

Organizator koncerta bili su 4D Production i Kulturni centar Amerika a kao predgrupa Beogradskog Sindikata nastupili su DJ Spaz, DJ Alex i MC Savic.

Kosovo je srce Srbije - Beogradski Sindikat Čikago koncert 23 #beogradskisindikat

Beogradski Sindikat - Ognjen janković posle nastupa u Čikagu #beogradskisindikat

FOTO GALERIJA

Autor: STV

Foto-video : Sasa Lukic Srpska Televizija USA

Nedavne objave