PRIZNANJA ZA MARKETING

URUČENE NAGRADE UEPS-A ZA 2016. GODINU

U utorak, 27.12. u Mikser House-u na svečanosti povodom 56 rođendana najstarijeg nacionalnog strukovnog udruženja UEPS, na kojoj se okupio veliki broj uglednih zvanica, uručena su priznanja najboljim marketinškim stvaraocima za kampanje u 2016. godini. New Moment New Ideas Company Beograd od ukupno 21 priznanja za Bitef za kampanju 50. Bitef festivala “Na ledjima mahnitog bika” osvojio je čak 2 zlatna priznanja, od ukupno 5 i to za print rešenje i u kategoriji integrisane kampanje, podkategorija kultura i edukacija, kao i specijalno priznanje za art direkciju!

dodela-priznanja-danupsa2016-10

Ove godine na konkurs UEPS-a stiglo je gotovo 200 prijava u 18 kategorija i 24 potkategorije koje je pregledao i ocenjivao jedanaestočlani žiri sastavljen od istaknutih profesionalaca naše advertajzing scene u sledećem sastavu: Veljko Golubović, regionalni kreativni direktor FCB Afirma, predsednik žirija, Toni Laurenčić, kreativni direktor u agenciji Idea plus Communications, zamenik predsednika žirija, Ana Šutić, kreativna direktorka u agenciji New Moment, Bojan Brukner, kreativni direktor u agenciji Leo Burnett, Jana Savić  Rastovac, kreativna direktorka agencije McCann, Miro Antić, koosnivač, partner i kreativni direktor M2 Communications, Jasmina Borović, Client Service Director agencije Grey, Andreja Lekić, Account Director agencije Ovation BBDO, Ivan Aranđelović, dizajn studio Ivan Aran, Jovana Nikolić, Account Director agencije Fullhouse Ogilvy i Nenad Baćanović, kreativni konsultant agencije Olaf&McAteer.

dodela-priznanja-dan upsa

Dodeljeno je  20 zlatnih, 28 srebrnih i 30 bronzanih priznanja u 18 kategorija i 22 potkategroije. New Moment New Ideas Company Beograd  za Bitef za kampanju 50. Bitef festivala “Na ledjima mahnitog bika” osvojio je čak 2 zlatna priznanja, i to za print rešenje, kao i u kategoriji integrisane kampanje, podkategorija kultura i edukacija.

Prvi put, na predlog  kreativnih direktora iz agencija članica dodeljena su specijalna priznanja – za najbolji copy, art direkciju, muziku, režiju i produkciju. Specijalno priznanje za art direkciju takođe je dodeljeno New Momentu za kampanju 50. Bitef festivala “Na ledjima mahnitog bika”.

dodela-priznanja-dan upsa

Ovaj uspeh New Moment-a i Bitefa zaokružuje desetogodišnju saradnju i uspešnu jubilarnu godinu 50. Biteffestivala koji je održan u Beogradu od 24. septembra do 02. oktobra 2016. godine, a koji je tokom devet dana trajanja festival ugostio  preko 1000 gostiju i učesnika iz celog sveta, kada je u glavnom programu izvedeno je 12 predstava koje su se bavile temama kao što su katastrofa izbeglica, zatvaranje granica, podizanje zidova, neokolonijalni odnos zapadne prema drugim kulturama, projektovanje poželjne slike tih kultura, konstruisanje stereotipa…

Bitef čestita i zahvaljuje agenciji New Moment New Ideas Company Beograd što smo stvorili, zaslužili i podelili ovaj uspeh i veruje da se samo u ovakvom timskom duhu postižu veliki rezultati. Dobijene nagrade daju na vrednosti kredibiliteta Bitefa i vetar su u leđa za otvaranje novog poglavlja, narednih 50 godina festivala. Dok se uveliko priprema za 51BITEF17, BITEF Vam želi srećne praznike, zdravu i uspešnu 2017!

posetite kategoriju kultura na linku https://srpskatelevizija.com/category/kultura/

Nedavne objave