MODNA AGENCIJA “NOVO LICE”

МОДНА АГЕНЦИЈА „НОВО ЛИЦЕ“ ИЗ ВАЉЕВА  РАСАДНИК УСПЕШНИХ  ДЕВОЈАКА И МЛАДИЋА

Једна од најуспешнијих модних агенција у Србији је „НОВО ЛИЦЕ“ из Ваљева. Ова млада и амбициозна агенција,  жели да се њени чланови  стално усавршавају, развијају  и напредују  у све захтевнијем  свету моде и шоубизниса.

-Са задовољством могу да каажем да из дана у дан растемо и да од маја 2014. г. када смо у Ваљеву огранизовали  прву модну ревију  Агенција „НОВО ЛИЦЕ“ може се похвалити бројним успешним кампањама. Исте године одржали смо избор „Мис Ваљева“, а две наше девојке су ушле у најужи избор за „Мис Србије 2014.“ Једна од њих, Катарина Јанчић је постала „заштитно лице“  – ” Evelin cosmetics“  – каже Јелена Марковић, директорка  и оснивач Модне агнеције „НОВО ЛИЦЕ“, дипломирани економиста, која је годинама успешно организовала модна дешавања у Србији, изборе за „мис“ и хуманитарне акције. – Наше манекенке и манекени, па, фотомодели морају да знају да се само великим и упорним радом могу очекивати успеси у свету моделинга, који је све захтевнији.

Захваљујући  сарадњи са господином Робертом Граматиковим  Модна аганција „НОВО ЛИЦЕ“ је носилац пет интернационалних лиценци избора за мис у Србији, као што су:

Miss Model of the World, Top Model of the World, Miss Planet, Miss Bikini Universe i Super Model Universe.

Током 2015. г.  МА „НОВО ЛИЦЕ“ је организовала изборе за горе наведена међународна такмичења, па су тако девојке имале прилику да представљају Србију на више избора у Кини, Египту, Грузији и Бугарској.

Модели Агенције „НОВО ЛИЦЕ“ појављују  се на модним пистама широм Србије и у иностранству, у рекламним кампањама неколико компанија, па, и у видео-спотовима познатих естрадних звезда. Посебно успешну сарадњу смо остварили са Компанијом „Херба свет“ у промиовисању и рекламирању њиховог познатог бренда “Femisan A”.

У МА „НОВО ЛИЦЕ“ кажу, да су поносни на учешћу и у хуманитарним акцијама на којима су њихови чланови  у неколико модних ревија  обезбеђивали знатна новчана средства  за шесторо деце из две ваљевске породице, које су материјално угрожене, помоћ су добили и малишани без родитељског старања. Ова акција је постала стална активност Агенције.

У јуну 2016. године у Ваљеву је по први пут организована тродневна привредно-туристичка манифестација „ВАЉЕВСКИ ДАНИ ЛЕПОТЕ“ .

-Током целе године Модна агенција „НОВО ЛИЦЕ“ има отворен кастинг за нове чланове, децу, девојке и младиће од 4 до 24 године. За све оне, који желе да се афирмишу у свету моде,  усавршавају као манекени и модели – наша врата су им увек отворена – каже Јелена Марковић.

За Модну агенцију „НОВО ЛИЦЕ“ из Ваљева, којом успешно руководи  Јелена Марковић, може се рећи да је прави расадник младих и талентованих девојака и младића,  који желе да се афирмишу у свету моде и у шоубизнису.

-Желим да обучимо све девојке и младиће како би досатигли своје циљеве и остварили снове у свету моделинга, не само у Србији, већ и у иностранству – јасна је Јелена.

Овом приликом вам представљамо неколико девојака, које су биле или су сада најуспешније у МА „НОВО ЛИЦЕ“:

Милица Зејак (23 године) је прошле године  представала Србију на светском такмичењу „Top Model od the World“, koje јe по  25. пут  одржано у познатом египатском модном летовалишту  Хургхади. Милица је из Косовске Митровице,  студент Економског факултета, а моделингом се бави више од три године. Иза себе има више успешних наступа, радила је ревије за Фешн ТВ, имала бројне наступе у Кини, Бугарској, Турској …

Драгана Влашковић и Марија Минић, поред наступа у Србији, истакле су се радећи и снимајући у многољудној Индији. У највећим индијским градовима често ћете их видети на рекламним билбордима, понекад и у традиционалној индијској ношњи. Тијана Гајић је стекла славу  освајањем титуле „Мис планете Србије 2018.“, после које су јој била отворенa врата многих светскох модних агенција. Катарина Муњић је учествовала на избору „ Мiss Model of the World“ у Кини. И Ана Перишић је била учесница такмичења у Кини као и Катарина. Јована Живковић је била „Мис модел Србије 2016.“, такмичила се у Кини и међу осамдесет лепотица из целог света остварила је запажен пласман.  Александра Лаловић је била  „Super Model Univese Serbia 2016.“, Невена Брдарић, је била „Miss Planet Serbia 2016“ и такмичила се у Грузији. Зорана Бајра је на избору „Супер модел“ освојила признање „мис шарма“. Међу запаженијим девојкама су и, Милица Кркобабић, Гордана Ђуричић, Драгана Милићевић …Најинтересантнија личност Агенције је  Марија Планић из Београда, која је на интернационалном такмичењу најлепших мама света у бугарском месту Созопол 2016. године  освојила титулу „Mrs Top Model Planet“.

 

За Српску ТВ Чикаго, текст: Зоран ЈАКШИЋ

Фотографије, МА „Ново лица“

Nedavne objave