DECI IZ MARŠIĆA (KG) STIŽE POMOĆ IZ ČIKAGA

VELIKO SRCE SRBA IZ ČIKAGA I OKOLINE

Parohijani pri hramu Sv. Vasilija Velikog u naselju Maršić u Kragujevcu, uz blagoslov episkopa šumadijskog g. Jovana,  pokrenuli su akciju za pomoć deci ometenoj u razvoju obezbeđivanjem dnevnog boravka za njih. Dnevni boravak funkcioniše u okviru udruženja za pomoć deci i mladima sa smetnjama u razvoju Sv. Vasilije Veliki.

pomoc deci Marsic KG Cikago Srbi

U Kamp Sali manastira Nova Gračanica, u blizini Čikaga, organizovano je humanitarno veče gde su uz druženje, muziku, hranu,igru i pesmu prikupljana sredstva za pomoć deci iz Kragujevca. Ovaj skup pokazao je da su Srbi iz Čikaga i okoline uvek radi da pomognu svojim zemljacima i da na njih mogu uvek da računaju. Sva prikupljena sredstva ićiće za kupovinu imanja , proširenje doma u Maršiću i izradju dodatnih prostorija za smeštaj dece i mladih sa smetnjama u razvoju.

pomoc deci Marsic KG Cikago Srbi

VIDEO

Na humanitarnoj večeri  su nastupali  : Slavica Momakovič Miljanović, Mirjana Negovanović, Slađana Ristić, Tanja Petković, a uz pratnju Orkestra Miće Radovanovića i Dragana Negovanovića.

pomoc iz Cikaga deci ometenoj u razvoju Marsic KG

 

Sladjana Ristic i Tanja Petkovic

 pomoc iz Cikaga deci ometenoj u razvoju Marsic KG   pomoc iz Cikaga deci ometenoj u razvoju Marsic KG pomoc iz Cikaga deci ometenoj u razvoju Marsic KG

pomoc iz Cikaga deci ometenoj u razvoju Marsic KG

 

Nedavne objave