U SRBIJU JE STIGAO HEADLINER!

Na portalu Headliner.rs ima mesta za sve – za rokenrol, bluz, džez, fanki, haus, pank, metal…

Pokretanjem internet portala na adresi www.headliner.rs otpočela je realizacija izdavačko-produkcionog projekta Headliner, koji objedinjava više medija u promociji rokenrol muzike i urbane kulture.

headliner
Šumadija rock fest Kragujevac

Headliner startuje pod sloganom “rokenrol svuda”, ali to svakako nije jedina oblast kojom će se baviti. Kao praktično sasvim novi medij sačinjen od više segmenata, Headliner če popuniti upražnjeno mesto na medijskom tržištu jer će se baviti urbanom kulturom koja je u ovom momentu veoma marginalizovana u Srbiji. Zato će Headliner u misiji promovisanja pravih muzičkih i životnih vrednosti obuhvatiti različite medije:

Periodični magazin, Internet portal, radio i TV emisiju, YouTube kanal, kao i muzičke festivale (Bussines Rock fest, School Rock Fest) i kulturne manifestacije (Book & Roll OPEN DAY, Book & Roll književni konkurs).

HEADLINER je, posle mnogo vremena, izvanredna prilika za domaću muzičku i kluturnu scenu da u njemu dobiju svog medijskog mentora  i najstrožijeg kritičara, u cilju buđenja te iste scene i njenog popularisanja na pravi način.

 

Dakle, dobrodošli u HEADLINER svet. Svet dobrih vibracija i pozitivne energije.

 

posletite kategoriju kultura na linku https://srpskatelevizija.com/category/kultura/

Foto : Headliner

Nedavne objave