I MI KONJA ZA TRKU IMAMO !

AQOS ULAZI U TRKU SA NAJPOZNATIJIM SVETSKIM BRENDOVIMA AUTOMOBILA VISOKE KLASE

Ako ste mislili da su samo ajvar, sarma, sir, kajmak i rakija ono čime se mozemo pohvaliti u svetu , grdno ste se prevarili? Ono sto će uskoro biti još jedan od naših aduta u svetu je automobil iz Srbije kompanije Aqos Tehnologies.

Aqos Tehnologies
Aqos Tehnologies

Bogatu ponudu na  tržištu automobilske industrije upotpuniće i novi Aqos automobili a jedan od  prototipa će biti predstavljen već početkom naredne godine na nekom od predstojećih sajmova.  Kompanija Aqos Tehnologies iz Srbije i njihov vođa tima i glavni dizajner Saša Milovančević veruje da će   novim dizajnom, kvalitetom materijala i tehnologijom, automobile Aqos postavi na visoku poziciju u svetu automobilizma.

Aqos Tehnologies
Aqos Tehnologies

Aqos Tehnologies je deo međunarodnog tržišta visoko- tehnoloških proizvoda a cela evolucja procesa Aqos auta je kulminirala ulaskom određenih članova u tim sa vrlo bogatim znanjem i idejama i željom za ostvarenje ovog projekta. Tim čini i grupa priznatih stručnjaka i profesionalaca iz Srbije, Velike Britanije, Italije i Nemačke koji već godinama rade na razvoju i usavršavanju Aqos-a.

 

Aqos Tehnologies je deo međunarodnog tržišta visoko- tehnoloških proizvoda a cela evolucja procesa Aqos auta je kulminirala ulaskom određenih članova u tim sa vrlo bogatim znanjem i idejama i željom za ostvarenje ovog projekta. Tim čine i grupa priznatih stručnjaka i profesionalaca iz Srbije, Velike Britanije, Italije i Nemačke koji već godinama radi na razvoju i usavršavanju Aqos-a.
Aqos Tehnologies

Dosadašnji proces tehnologije i pogona automobila zasitio je tržiste uslovno rečeno „jednim automobilom u više oblika i transformacija“ a  ono nad čime imamo prednost u trci sa konkurencijom je drugačiji i savremeniji pogled na budućnost auto industrije, kaže Saša Milovančević koji je postigao određene uspehe u dizajniranju postojećih automobila i sarađivao sa većinom svetskih proizvođača automobila.

Aqos Tehnologies
Aqos Tehnologies

 

U planu je serijska priozvodnja određenih modela Aqos-a i serija luksuznih sportskih modela visokih performansi koji će moći da stanu na crtu najvećim svetskim proizvođačima luksuznih automobila. Momenat sinhronizacije dve stvari, potrebe civilizacije i tehnologije je trenutak za rađanje novog brena Aqos u auto industriji.

Aqos Tehnologies
Aqos Tehnologies solar

I to nije sve, Aqos Tehnologies razvija i seriju solarnih automobila koji već sada privlače posebnu pažnu u svetu. Sklad estetike, funkcionalnosti i solarne tehnologije je primarni cilj Aqos-a. Aqosovim razvojem film solarnih ćelija sa odličnim  karakteristikama i fleksibilnošću postignuto je to da se kod automobila ne narušava estetika već se tekstura moze iskorisiti kao umetnički motiv.

Aqos Tehmologies
Aqos Tehnologies solar

AQOS VIDEO 

automobil iz Srbije - Aqos Technologies

više informacija na zvaničnom sajtu Aqos Tehnologies-a    http://aqos.co.uk

za Srpsku Televiziju S.L

foto: Aqos Technoligies

Nedavne objave