NIKOLA ĐURIČKO I “SHOWBIZ” U ČIKAGU – VIDEO

KOMEDIJE NIKADA DOSTA

Naš poznati glumac i komičar Nikola Đuričko nastupio je sinoć u Čikagu sa svojom najnovijom stand-up komedijom “ShowBiz”. Dočekala ga je prepuna sala Irish American Heritage centra i publika raspoložena za dobru priču i smeh.

Foto: Kulturni centar Amerika

“ShowBiz” prati zanimljive detlje iz Đuričkovog života i karijere. Interesantni događaji sa početka karijere, rad u pozorištu sa najvećim glumcima srpske scene Vlastom Velisavljevićem, Draganom Nikolićem i Melenom Dravić, druženje sa Nebojšom Glogovcem i još mnogo anegdota publika je dočekala da čuje sa zadovoljstvom. Komični događaji ispričani “iz prve ruke” i iz perspektive sada već ostvarenog i uspešnog glumca zvučali su živopisno i duhovito pa se tokom celog nastupa čuo smeh i aplauzi.

Nikola kaže da je ovo njegov drugi stand-up šou i da mu je uvek drago što ima priliku da nasmeje čikašku publiku. Pre pet godina u istoj sali imao je uspešan nastup  sa stand-up-om “Sve što ste hteli da znate o Dzoniju a niste smeli nikad da ga pitate”. Organizator nastupa i tada bili su “4D Production” – Kulturnog Centra Amerika.

Jedna od prvih zapaženih Đuričkovih uloga bila je davne 1989 u filmu “Poslednji krug u Monci” , znamo ga po ulozi Vojkana iz serije “Otvorena Vrata” a i po mnogim drugim kultnim filmovima srpske kinematografije. I ne samo u Srbiji poznat je i u Holivudu. Đuričko već nekoliko godina živi u Americi i gradi svoju glumačku karijeru u Los Anđelesu. Sarađuje sa mnogim poznatim holivudskim glumcima na filmu i u serijama a nedavne uloge su mu u serijama “Stranger Things”, “For all manking” i druge.

NIKOLA ĐURIČKO, UTISCI IZ ČIKAGA – VIDEO

Nikola Djuričko i stand up ShowBiz u Čikagu

Autor: Srpska Televizija USA

Foto, video: Srpska Televizija USA

Nedavne objave