“APSOLUTNO ROMANTIČNI” OSVOJILI PUBLIKU

PREDSTAVA APSOLUTNO ROMANTIČNI TRI DANA NA SCENI

Interesantna ljubavna priča priređena je na sceni Skokie teatra tokom tri večeri. Interesovanje publike bilo je veliko a predstava je doživela veliki uspeh pa su glumci nakon premijere i dve reprize dobili zasluženi aplauz i ovacije publike.

Na tektove dvojice američkih pisaca kratkih scena nadovezao se scenarista i režiser Milan Andrijanić koji je tekst uobličio i adaptirao a uz pomoć glumaca Srpskog pozorišta Čikago predstava je uspešno realizovana. Milan Andrijanić kaže da je iskreno oduševljen što u srpskoj zajednici postoje veliki kapaciteti pa zahvaljujući tome uspeo da napravi spoj glume, muzike, pesme i igre što je ovu prestavu svrstalo u višu kategoriju. Ima mnogo mladih talentovanih ljudi, ne samo za glumu nego i za pesmu, igru, ples i njihov talenat Andrijanić je u predstavi “Apsolutno romantični” želeo da prikaže publici.

U svakom slučaju, videli smo da se uvek aktuelna tema oko muško ženskih odnosa može iskazati na više načina, i kroz komediji i kroz ozbiljniji nastup. Predstava je pripremana oko dva meseca a nosilac ideje bio je Vlada Mulina, član Srpskog pozorišta Čikago koji živi u Kaliforniji.

Na prestavi smo imali prilike da u publici sretnemo Dušana Jakicu , selektora američkog prvog tima u malom fudbalu, koji je veiliki ljubitelj pozorišta i koji je sa nama podelo utiske najpre o sportu i Futsalu a zatim i o predstavi.

Dušan Jakica – selektor US nacionalnog tima u Futsalu

PREDSTAVA APSOLUTNO ROMANTIČNI – VIDEO

FOTO GALERIJA

O radu pozorišta, glumcima i predtavama detaljnije možete pogledati na sajtu https://srpskopozoriste.com

Tekst, foto i video: Srpska Televizija USA

Nedavne objave