ŽURKOM U DUHU FUDBALA PROSLAVLJEN 21 ROĐENDAN NINAMEDIJE

U noći kada su fudbaleri Srbije igrali prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu u Kataru, protiv Brazila 24. novembra, na rođendanskoj žurci u veseloj i prijatnoj atmosferi kompanija Ninamedia obeležila je 21. godišnjicu poslovanja. Ulazak u treću deceniju rada proslavljen je sa klijentima, poslovnim saradnicima i prijateljima.

Ninamedia 21 rodjendan
 Ninamedia 21 rodjendan Dragan Radić

Dragan Radić, direktor Ninamedije,  istakao je da je ponosan što 21 godinu prenosimo važne vesti i uspehe. Predstavio je direktore svih sektora u Ninamediji..

Tim Ninamedia rukovodilaca, kompanije specijalizovane za praćenje i analizu medijskog sadržaja, istraživanje tržišta i javnog mnjenja, implementaciju komunikacionih rešenja, vođenje društvenih mreža,audio i video produkciju i organizaciju, prevodilačke i druge usluge, iz godine u godinu postiže sve bolje rezultate, podiže lestvicu. Godina koja je iza nas, prema rečima vlasnika Ninamedije, bila je još jedna u nizu izazovnih, ali isto tako i godina koja je pokazala da rad i upornost uvek daju željene rezultate:

Ninamedia 21 rodjendan – Alen Islamović

“Tim ima 11 igrača, svog kapitena, sudiju, a ono po čemu smo jedinstveni je da imamo 800 selektora. Ti selektori ste vi. Zahvaljujem što ste nam poklonili poverenje i izabrali nas da igramo za vas”, rekao je prisutnima Dragan Radić.

Ninamedia 21 rodjendan – Snežana Babić Sneki

Uz fudbal, ali i zvuke koji su obeležili decenije za nama, sjajnog Alena Islamovića i legendu narodne muzike Snežane Babić Sneki, kompanija Ninamedia je, zajedno sa klijentima i prijateljima, na sebi svojstven način kreirala još jedno nezaboravno veče.

Ninamedia 21 rodjendan
Ninamedia 21 rodjendan

Nedavne objave