US MOTORS – POLOVNA VOZILA ZA SVAČIJI DŽEP

JEDINO MESTO GDE AUTO OSIM NOVCEM MOŽETE KUPITI I BITKOINIMA, ONDOSNO KRIPTO VALUTOM

US MOTORS – diler polovnih automobila u Edisonu (Addison) posluje uspešno već 7 godina. Za sve one koji žele dobro polovno vozilo ovo je pravo mesto jer će se sigurno naći nešto iz ponude od preko 50 automobila koji su izloženi i na parkingu i marketu svakodnevno. Raspon cena je od 2 hiljade do 50 hiljada dolara. Ono što je najvažnije je da je zadovoljnih kupaca sve više. Svojim klijentima prodavci iz US Motors-a spremni su da pomognu da odaberu najbolje za svoje potrebe.

U ponudi su porodični putnički automobili starosti od nekoliko i više godina, visenamenski komercijalni pickup truck-ovi koji se najviše traže u US Motors-u, sportski automobili , luksuzni i automobili visoke klase, a ima i po koji oldtajmer. Ponuda je raznolika i za svačiji džep, Toyota, Ford, Mercedes, BMW, Dodge, Nissan, Jeep i drugi.

US MOTORS USED CARS FOR SALE – VIDEO

US MOTORS - POLOVNA VOZILA ZA SVAČIJI DŽEP - USED CARS FOR SALE

Saša Potkonjak, vlasnik US Motors cars sales unapredio je svoje poslovanje na više načina kako bi usluga bila kvalitetna, procedura jednostavna, kupovina uspešna i klijenti zadovoljni.  US Motors nudi opcije plaćanja karticama, čekovima, kešom , zatim na rate finansiranjem direktno od US motorsa ili banke,  a najzanimljivije to i to da je verovatno jedini diler kod koga se vozilo može kupiti plaćanjem bitkoinima i ostalim popularnim kripto valutama.

Ono što mnogi kupci cene je profesionalna usluga, garancija i servis. Uz svako kupljeno vozilo sa US Motors marketa važi garancija dve nedelje i besplatna je prva zamena ulja.

Takodje ako želite da menjate automobil US motors radi trade-in i otkup.

Ako želite pouzdan auto po povoljnoj ceni onda je US Motors pravo mesto za vas. Bez glavobolje i nepotrebnih troškova, veliki izbor pouzdanih automobila i truck-ova na jednom mestu.

US MOTORS INC

501 S Grace St, Addison, IL 60101

(773) 951-8008

https://www.usmotorsinc.com

US MOTORS is the best car dealership in Addison. Used cars, pickup truck, sports cars and high class cars. Easy proceeding for purchasing vehicles for cash, with debit and credit cards, at bank financing or US Motors financing. It is possible to buy car with bitcoin and other cryptocurrencies. Over 50 vehicles daily in the market.

See the offer on the website : https://www.usmotorsinc.com

 

 

 

Nedavne objave