VELIKO VIRTUELNO OKUPLJANJE SRPSKE DIJASPORE IZ CELOG SVETA U ORGANIZACIJI SAN MAGAZINA

SAN mediji postoje već sedam godina u vidu štampanog i digitalnog časopisa koji izlaze četiri puta godišnje, modernog veb-sajta sanmagazine.ca i podkast programa na srpskom i engleskom jeziku (postavljeni su na Spotify, Podbean, Apple podcasts, Google podcasts).

Misija SAN medija je da van matice Srbije doprinese održavanju srpskog etničkog identiteta, jezika, kulture, istorije i tradicije, kao i da promoviše Srbiju i srpske vrednosti u svetu.

SAN magazin mediji su organizator najvećeg onlajn skupa Srba i srpskih organizacija u dijaspori koji će se održati od 4. do 6. marta 2022. godine, sa glavnom panel diskusijom 5. marta.

VELIKO VIRTUELNO OKUPLJANJE SRPSKE DIJASPORE IZ CELOG SVETA - SAN MAGAZIN TORONTO
VELIKO VIRTUELNO OKUPLJANJE SRPSKE DIJASPORE IZ CELOG SVETA – SAN MAGAZIN TORONTO

Jedan od ciljeva ovog dogadjaja je povezivanje srpskih organizacija, crkvi, biznisa i pojedinaca iz dijaspore i matice, u cilju ostvarivanja buduće saradnje. U SAN medijima postoji rubrika Srbi u svetu u kojoj možemo da predstavimo i vašu organizaciju, crkvu, i zaslužne gradjane iz dijaspore. Takodje SAN medijima su potrebni partneri i sponzori kako bi nastavili ovu važnu misiju i opstali. Sve informacije u vezi saradnje sa SAN magazinom možete dobiti na email:  sanmagazinecontact@gmail.com

BESPLATNA REGISTRACIJA ZA VIRTUELNI DOGAĐAJ NA LINKU OVDE

VIŠE INOFRMACIJA O VIRTUELNOM DOGAĐAJU NA LINKU OVDE

VAŠA REKLAMA U VIRTUELNOM DOGAĐAJU NA LINKU OVDE

Kako je osnovan SAN magazin, sta su ciljevi i ideje i kako će izgledati veliki virtuelni događaj koji će se održati od 4-6 marta za STV u intervju govori Vesna Nedić, osnivač i glavni urednik časopisa. Video možete pogledati na linku ispod:

SAN magazin i Vesna Nedić najavili veliko virtuelno okupljanje srpske dijaspore od 4-6 marta

 

Nedavne objave