ŠKOLA FUDBALA ZA DECU IZ ČIKAGA I OKOLINE – JUNAJTED SERBS

OMLADINSKI FUDBALSKI KLUB JUNAJTED SERBS

OD IGRE I SPORTA DO KOLEDŽA

Omladinski Fudbalski Klub Junajated Srbs je osnovan od strane profesionalnih fudbalskih trenera sa ciljem da se pruži vrhunski i redovan trening i sportsko usavršavanje  za decu srpskog porekla na teritoriji Čikaga i okoline. Sva deca su dobrodošla  bez obzira na trenutno fudbalsko znanje ili pol deteta. Deca će kroz igru, druženje, ali i instrukcije profesionalnih trenera usavršiti svoje fudbalsko znanje.

UNITED SERBS
Kodeks Junajted Serbs  se zasniva na kreiranju inteligentnih igrača koji samostalno i bez pritiska donose odluke i samim tim podstiču razvitak svog talenta. Oslonac ove organizacije su strogo selektovani treneri od kojih su mnogi igrali fudbal na profesionalnom nivou ili imali pune sportske školarine na nekim od najprestižnijih Američkih Univerziteta. Od izuzetnog je značaja da u ovom razvojnom periodu, deca imaju za trenera nekoga ko će im preneti ne samo fudbalsko znanje, nego i biti pedagog koji će da podstakne očuvanje srpske kulture i jezika.

KATEGORIJE

UNITED SERBS

PETLIĆI – DECA OD 2-3 GODINE
U ovom uzrastu, mališani kroz igru i smeh uče prve fudbalske korake. Ovaj program ne zahteva fudbalsko predznanje i za krajnji cilj ima da izgradi ljubav i želju kod dece da se i dalje nastave baviti fudbalom. Svi treninzi su pažljivo smišljeni sa posebnim akcentom na bazičnom driblingu, koordinaciji, psiho-motorici kao i izgradnji karaktera deteta kroz trening sa vršnjacima.

PIONIRI – DECA OD 4-6 GODINA
Ovo je kritičan period za razvoj mladih fudbalera gde zabava dolazi u drugi plan a učesnici se postepeno uvode u struktuiran trenažni proces koji ih sprema da nastupaju na takmičarskom nivou.

KADETI – DECA OD 7 DO 14 GODINA
Ovo je takmičarski program za koji je neophodno proći selekciju. Probe se obično održavaju krajem Maja meseca ili početkom Juna i odabrani mališani se svrstavaju u timove srazmerno njihovom godištu i sposobnostima.

 

SELEKTOVANI IGRAČI
podležu zahtevnom trenažnom procesu gde uče napredne tehničke i taktičke elemente fudbala. Od izuzetnog je značaja da porodice razumeju od samoga početka da takmičarski fudbal zahteva visok stepen posvećenosti i mnoga odricanja kako dece a tako i roditelja.
OMLADINCI – DECA OD 15 DO 18 GODINA
Cilj ovog programa je da pripremi igrače 15-18 godina starosti da uspešno konkurišu za dobijanje fudbalskih stipendija na Američkim Univerzitetima. U tome će im znatno pomoći naši treneri koji su i sami prošli kroz ceo proces.
Osim saveta vezanih za fudbal, poteban naglasak stavlja se na Akademski uspeh. Želja JUNAJTED SERBS tima je da svaki  igrač pronađe način u kojoj će u potpunosti moći da ispolji svoj talenat ne samo na fudbalskom terenu nego i u učionici.

za sve informacije posetite websajt www.unitedserbsjuniors.org ili se možete javiti upravi na telefone:

KONTAKT:
Miloš Bajić
Tehnički Direktor
Telefon: 224.634.0504
Dušan Obradović
Direktor Programa
Telefon: 708.655.3855
Nebojša Dupor
Program Administrator
Telefon: 475.201.8168

Nedavne objave