NOVOGODIŠNJI KOKTEL U ASTORIJI

ISPRAĆAJ STARE GODINE UZ KOKTEL

Klub “Žena USA” već godinama unazad organizuje razne skupove a učesnice i članice su žene sa sa prostora Balkana koje žive i rade u Americi i koje mogu predstaviti svoje poslovanje i ideje  kroz jednu ovakvu organizaciju čiji je osnivač Gordanom Mitrović Vasilić.

Astoria cafe and bakery Chicago

Ova godina je završena uspešno pa je povodom toga klub “Žena USA” organizovao koktel parti u nedavno otvorenom cafe restoranu “Astoria” na Irving Park ulici u Čikagu. Veće je proteklo u druženju i zabavi.

Astoria cafe and bakery Chicago

Za bogato posluženje pobrinula se Tanja, vlasnica restorana “Astoria”, koja  svoj posao radi sa velikom ljubavlju a za svega dva meseca rada stekla je puno mušterija i gostiju koji obožavanju njenu hranu.

Astoria cafe and bakery Chicago

Sam restoran je prelepo dizajniran, atmosfera prijatna a osoblje gostoljubivo tako da se na ovakvom mestu možete osećati kao kod kuće. Pored slanih  specijaliteta, kuvane hrane, bureka, mantija, gibanice, sarme i ostalih iz menija se izdvaja tradicinalna komplet lepinja. Na ovom mestu možete naručiti razna peciva, lepinje i slavski kolač.

Astoria cafe and bakery Chicago Astoria cafe and bakery Chicago

Tu su i torte, kolači i razne druge poslastice. Zanimljivo je to da je jedna poslastica jako popularna i dosta tražena a zove se “Moskva Torta”, pravi se po receptu hotela “Moskva” iz Beograda a u Čikagu je jedino na ovom mestu možete naći. Za piće na koktel druženju se pobrinuo “Lav Imports”.

Astoria cafe and bakery Chicago

Astoria cafe and bakery Chicago

ASTORIA  – VIDEO SA DRUZENJA

Cafe & Bakery Astoria Chicago - druzenje Zena USA

Nedavne objave