NINAMEDIA PROSLAVILA ŠESNAESTI ROĐENDAN

16 GODINA I 17 RAZLOGA ZA SLAVLJE

U četvrtak 30. Novembra u beogradskom restoranu “Topčiderac” kompanija “Ninamedia” je obeležila 16. godina uspešnog poslovanja tradicionalnom proslavom za sve klijente, saradnike i prijatelje.

Ninamedia 16 godina - proslava rodjendana. Press Clipping Srbija
Dragan Radić “Ninamedia”

“Ninamedia”, nakon 16 godina neprestanog napredovanja, rasta i usavršavanja, ostaje lider u praćenju, analizi i distribuciji medijskih sadržaja u Srbiji i regionu. To potvrđuju milionski broj kliping usluga, hiljade medijskih analiza, stotine istraživanja, prevoda i produkcijskih usluga.

Osim statističkih podataka u prilog tome govori i sve veći broj klijenata koje ova kompanija okuplja na rođendanskim proslavama, iz godine u godinu.

Ninamedia 16 godina - proslava rodjendana. Press Clipping Srbija

 Ninamedia 16 godina - proslava rodjendana. Press Clipping Srbija
Milka Forcan i Dragan Radić

Dragan Radić, osnivač i direktor kompanije ,,Ninamedia“, najavio je i da će od Nove godine ova firma promeniti adresu u Novom Sadu, gde će u novoj zgradi sticati nove, a okupljati stare prijatelje:

,,U uzbuljivoj poslovnoj godini koja je za nama, dogodila nam se još jedna značajna promena, na koju smo ponosni. ,,Ninamedia“ sledeću godinu započinje u svojoj novoj poslovnoj zgradi – zato kažemo da u ovoj 16. godini imamo 17 razloga za slavlje.“

Ninamedia 16 godina - proslava rodjendana. Press Clipping Srbija Ninamedia 16 godina - proslava rodjendana. Press Clipping Srbija

Nekoliko stotina gostiju uživalo je uz pesme Harisa Džinovića i benda “Talasna Dužina”, a druženje je potrajalo do ranih jutarnjih sati.

 

Nedavne objave