ПРОДУКЦИЈА “СЕЗАМ” ОКУПИЛА СРПСКЕ ЗВЕЗДЕ

СА СНИМАЊА НОВОГОДИШЊЕГ ПРОГРАМА

И ове, као и ранијих година, Продукција “Сезам” и директор Жарко Жаре Тимотијевић  су снимили богат новогодишњи програм у новом и пространом студију на Кошутњаку са најпознатијим српским певачима, али и многим који су дошли из суседних земаља. Испред камера Продукције “Сезам” дефиловали су певачи: Вера Матовић, Мира Косовка, Божидар Боки Милошевић, Бора Дрљача, Наташа Ђорђевић, Чедомир Марковић, Миломир Миљанић, Беки Бекић, Миланче Радосављевић, Нена Ђуровић, Снежана Јовановић Шикица, Мехо Хрстић, Црни, Менсур Димњичар, Новица Николић Патало, Раде Јоровић, Хасан Дудић, Милоје Бубоња …

Мира Косовка и Жарко Жаре Тимотијевић
Мира Косовка и Жарко Жаре Тимотијевић

Иако су и овом приликом били на сцени многи млади певачи, ипак највећу пажњу су привукли извођачи, који су својом песмом и свирком годинама одушевљавали публику широм Европе, Америке, Аустралије …

ucesnici
снимање новогодишњег програма Сезам

Ту пре свега мислимо на кларинетисту, Бокија Милошевића, који се преко шездесет година  дружи са кларинетом,  добитником бројних награда у земљи и иностранству. И Миланче Радосављевић спада међу звезде српске народне музике, који у извођењу шумадијских песма скоро да нема премца.

Боки Милошевић
Боки Милошевић
Миланче Радосављевић
Миланче Радосављевић

Међу истакнутим извођачима су били и: Вера Матовић, која је као вино, што старија то боља. Запажени су били и: Чедомир Марковић, познат по певању врањанских песама, Миломир Миљанић, извођач црногорског мелоса, севдалије, Мехо Хрстић и Менсур Димњичар. Велику пажњу  је изазвала и Мира Косовка, која је скоро две десеније живела у Аустралији, недавно се вратила родној груди, како је изјавила, да у Србији дочека пензију.

mira-kosovka

 

Део атмосфере на снимању новогодишњег програма Продукције “Сезам” имаће прилику ових дана да виде и гледаоци Српске Телевизије из Чикага.

 

Текст и фото за СТВ Чикаго, Зоран ЈАКШИЋ

Nedavne objave