ТВ „ПАЛМА ПЛУС“ – НОВОГОДИШЊИ ПРОГРАМ

ЦЕЦА ОДУШЕВИЛА ИЗГЛЕДОМ И ПЕСМОМ

Једна од најпопулалрнијих ТВ станица у  Србији јагодинска „Палма плус“, по традицији, прва снимила новогодишњи програм. У познатом ресторану „Тигар“ у Јагодини скоро дванаест  часова сниман је новогодишњи програм, почео је у подне 1. новембра а завршио се иза поноћи, који ће љубитељи малог екрана,  добре забаве и песме моћи да прате не само у Србији већ и у иностранству путем сателита.

Palma Plus Srpska Televiija USA
Palma Plus Srpska Televiija USA

У програму је узело учешће око сто певача и свирача народне и забавне музике, а пратили су их познати оркестри, Ненада Николића Патала,  Бобана Продановића …

palma-plus-img_8365a palma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Директор ТВ „Палма плус“, Далибор Марковић Палма је бројне певааче, чланове оркестра и госте почастио чувеним „шведским столом“, на којем је било ића и пића за свачији укус.

palma plus jagodina

Звезда вечери била је најпопуларнија српска фолк- певачица Светлана Цеца Ражњатовић.  И одушевила песмом и изгледом све присутне. Многи су рекли, иако Цеца „гази“ четрдесет и четврту годину живота није никад лепшеи боље изгледала!  Од како је ТВ „Палма плус“ почела са  снимањем  новогодишњег програама Цеца радовно долази у Јагодину.  Због професионалних обавеза, Цеца се у расторану „Тигар“ није дуго задржала, отпевала је неколико песаама, али и то је било довољно  да све одушеви.

palma plus
Palma Plus – novogodišnji program – foto Zoran Jakšić STV Amerika

Поред Цеце на снимању су били,  Гордана  Лазаревић, Бора Дрљача, Нада Обрић,  Дејан Матић, Чеда Марковић,   Љупка Стевић, Ера Ојданић, Биљана Марковић, Ђани, Надица Адемов, Марина Радосављевић, Маријана Катић, Стефан Петрушић,  Дарко Филиповић, Јована Типшин, многе младе „Звезде Гранда“ …

palma plus estrada
Palma Plus – novogodišnji program – foto Zoran Jakšić STV Amerika

Домаћин овом естрадном скупу и својим пословним пријатељима, који су присуствовали снимању новогоодишњег програма, био је један од најпопулартнијих политичара у Србији, господин Драган Марковић Палма, народни посланик,  председник Скупштине града Јагодине и председник „Јединствене Србије“, који је пратио снимање новогодишњег програма у породичном окружењу.

palma plus

djani palma plus

палма плус јагодина

 

Текст и фотографије: Зоран ЈАКШИЋ

едитинг Верољуб Милошевић

Nedavne objave