ПРОСЛАВА ДАНА ШКОЛЕ И ДВЕ ОНЛАЈН ПРОМОЦИЈЕ

When:
16/12/2023 @ 11:00 am
2023-12-16T11:00:00-06:00
2023-12-16T11:15:00-06:00
Where:
online
Contact:
Sava škola

С поносом и радошћу Вас позивамо на онлајн прославу Дана школе САВА онлајн школе српског језика, културе и традиције под насловом „Идемо у Србију!“. Четврта година марљивог рада наших наставника и ђака дала нам је крила толико велика да можемо све вас да пренесемо у најлепшу земљу предака, знања и предања.

Дођите да заједно кренемо на једно магично путовање кроз Србију. У томе ће нам помоћи наши вредни ђаци који живе у различитим земљама широм света, али су упркос томе током претходних година толико добро савладали српски језик, књижевност, историју, културу и географију да сада могу да одмене своје наставнике и покажу колико су порасли у знању!

Поред ђака и наставника, на магичном путовању са нама ће бити и специјални гости који ће нам помоћи да боље упознамо своју земљу. То су: Славица Марковић из Издавачке куће „Креативни центар“, Ксенија Ћирић из Завода за заштиту споменика културе града Београда и ликовна уметница Емануела Тасан Лукић. Током прославе, окупљени ђаци и родитељи имаће прилику да се детаљније упознају са књигом „Моја Србија“ Симеона Маринковића (у издању „Креативног центра“) као и са анимираним филмом „Од Сингидунума до Београда“ Завода за заштиту споменика културе града Београда.

 

Придружите нам се у

суботу, 16. децембра у 18 часова по београдском времену (на Зум линку који ћемо Вам послати дан раније).

Своје присуство можете потврдити на имејл radionice@savaedu.com.

Модератор радионице биће др Кристина Петровић.

 

Добро нам дошли!

Поздрављамо вас до суботе у 18 ч по београдском времену.

Ваш САВА тим