RIBLJA ČORBA I VAN GOG , SPEKTAKULARNO ROKENROL VEČE U ČIKAGU

Posle sjajnog koncerta u Torontu,  Riblju Čorbu i Van Gog-a dočekala je sinoć prepuna dvorana Joe’s Live u Čikagu i publika željna dobre rokenrol svirke. Koncert je počeo nastupom Van Gog-a gde je Zvonimir Đukić Đule proveo publiku kroz legendarne hitove benda koji je na rokenrol sceni više od 35 godina. Na nastupu su se pevale stare dobro poznate pesme a i neke sa novijeg albuma.

– Trideset i šest godina plovidbom morem bez obala došli smo i u Čikago, kaže frontmen grupe Van Gog i dodaje da je ovo prvi pravi ozbiljni koncert ove grupe u Americi i Kanadi i nada se da će tokom turneje obići još neke gradove Amerike.

-Utisci su fenomenalni i kad dođete posle mnogo godina u Čikago i sretnete se sa svim generacija i vidite da publika zna svako slovo i sve reči pesama onda je to pravo zadovoljstvo za koje treba živeti i stvarati dalje, dodaje Đule.

Nakon svirke Van Gog-a natupila je Riblja Čorba sa svojim svima poznatim hitovima koji su raspalili atmosferu. Bora Đorđević, odlično raspoložen izneo je sve svoje pesme i preneo sjajnu energiju publici koja je uzvatila aplauzima, pesmom , vrištanjem i oduševljenjem.

Ribljoj Čorbi se tokom koncerta priključio na bini i organizator Aci Marsenić koji je na gitari zajedno sa bendom odsvirao pesmu “gde si u ovom glupom hotelu”. Bora Čorba ni u poznim godinama ne posustaje a kako kaže ovoga puta bilo je puno emotivnih naboja i kod publike i benda. Zadovoljan je nastupima i u Torontu i Čikagu a za STV kaže da je u planu novi album pa eto razoga da se vidimo ponovo u Americi. Pored brojne publike koncertu su prisistvovali i nasi NBA košarkaši Nikola Vučević, Goran Dragić i Marko Simonović.

Organizator koncerta Pure Live Music LTD.

RIBLJA ČORBA ČIKAGO 2022 VIDEO

Riblja Čorba Čikago 2022

VAN GOG ČIKAGO VIDEO

Van Gog Čikago 2022

FOTO GALERIJA

 

autor : STV

Foto : Dejan Stamenković, Sasa Lukić, Nicholas Milano-Pure Live Music

Video: Saša Lukić STV

 

Nedavne objave