SRPSKA TELEVIZIJA JAČA VEZE SA MATICOM, DODELJENE ZAHVALNICE SARADNICIMA IZ SRBIJE

Dugogodišnja saradnja obeležena u Beogradu

Srpska Televizija USA više od 20 godina posluje na prostoru Sjedinjenih Američkih Država. Uredništvo, dopisnici i saradnici na TV kanalu i portalu rade sa različitih lokacija, najviše iz Amerike, Srbije i Crne Gore. STV najviše prati kulturne, sportske, muzičke i društvene događaje u srpskoj zajednici u Americi, Čikagu i okolini, a delom i u Kanadi i Srbiji.

Tamara Vesna u studiju u Čikagu

Prošle nedelje u restoranu Zlatar u Beogradu okupio se deo STV ekipe gde se na ručku i druženju obeležila dugogodišnja saradnja a saradnicima dodeljene zahvalnice. Prisutnima se obratila direktor i osnivač Tamara Vesna koja se zahvalila na doprinosu i naporima koji čine svi saradnici kako bi TV program i portal imao kvalitetne objave i ispratio događaje profesionalno i kvalitetno.

Takođe je naglasila da zahvaljujući saradnicima i njihovom radu Srpska Televizija postoji toliko godina, neguje srpske običaje i jezik u dijaspori i da, kao jedan od prvih medija van granica Srbije, opravdano zauzima značajno mesto u medijskom prostoru dijaspore.

Zahvalnice za dugogodišnju saradnju dobili su Veroljub Milošević kao najstariji član Srpske Televizije za uredništvo i pisanje iz raznih oblasti, Zoran Jakšić za oblast kulture, estrade i šou biznisa, Oliver Vuković, Rajko Delibašić i Miroslav Rajlić za profesionalno izveštavanje iz oblasti sporta, Srđan Ilić, šef dopisništva u Srbiji za saradnju u oblasti filma, Nadica Janić za očuvanje kulture, jezika i običaja i Siniša Mijatović za doprinos iz oblasti istorije i književnosti. Zahvalnice su dodelili direktor Tamara Vesna i producent i urednik Saša Lukić. Nažalost dodeli zahvalnica nisu mogli da prisutvuju Srđan, Nadica, Miroslav i Siniša iz opravdanih razloga.

DODELA ZAHVALNICA VIDEO

Srpska Televizija dodelila zahvalnice svojim saradnicima iz Srbije

Plakete Srpskoj Televiziji i Tamari Vesni

Tokom juna meseca Srpskoj Televiziji su dodeljena i dva značajna priznanja. Fond “Branislav Mane Šakić” i njegov osivač gospođa Jadranka Nicin dodelila je plaketu za očuvanje srpskog jezika i negovanje kulture govora u elektronskim medijima Srbije, okruženja i rasejanja Tamari Vesni a plaketu joj je zvanično uručila Sanja Lubardić koja je takođe dobitnik ovogodišnjeg istoimenog priznanja. Plaketa je dodeljena u prostorijama radija Slovo Ljubve, nakon Tamarinog gostovanja u radio programu kod Jelene Jež.

URUČENJE PRIZNANJA VIDEO

Dodela priznanja fonda Branislav Mane Šakić Tamari Vesni

Drugo priznanje Srpska Televizija dobila je na 20. Festivalu narodne muzike “Zlatni Glasovi” za izuzetan doprinos i medijsku podršku ove manifestiacije tokom svih godina.

Medijska saradnja, TV Studio B i radio Slovo ljubve

Tokom boravka u Srbiji Tamara Vesna iskoristila je priliku da proširi medijsku saradnju sa kolegama iz Srbije gostovanjem u nekoliko emisija i predstavljanjem delovanja Srpske Televizije publici u Srbiji. Ovom prilikom Tamara se zahvaljuje Miodragu Mići Jakšiću, uredniku i voditelju emisije Srbi Širom Sveta, Sanji Lubardić uredniku i voditelju emisije Jutro sa Sanjom i Jeleni Jež uredniku i voditelju radija Slovo ljubve. Snimke emisija možete pogledati i poslušati na linkovim a ispod.

Tamara Vesna gostovanje u specijalu na radiju Slovo ljubve kod Jelene Jež LINK

Tamara Vesna gostovanje u emisiji Srbi Širom Sveta kod Miće Jakšića LINK

Tamara Vesna gostovanje u emisiji Jutro sa Sanjom autora Sanje Lubardić LINK

Nedavne objave