NAKON URAGANA IDA U NJU DŽERSI STIGLA ILDA I RAZVEDRILA ATMOSFERU

SPECIJALNA GOŠĆA SRBIJADE U NJU DŽERSIJU ILDA ŠAULIĆ

Tokom “Labor Day” vikeda u Nju Džersiju u mestu Parsipani održana je Srbijada, veliki turnir u fudbalu Srba iz Amerike. Specijalna gošća bila je Ilda Šaulić koja je nastupala tokom večernjih zabava u hotelu Sheraton u kome su bili smešteni takmičari turnira i gosti a koji je tokom Srbijade bio krcat.

Zbog situacije sa kovidom Srbijada 2020 nije održana a i ova 2021 umalo da bude odložena. Veliko nevreme i uragan Ida koji je samo dva dana pre Labor day vikenda protutnjao kroz Nju Džersi, Njujork i obližnje krajeve naneo je dosta štete i pretio da odloži sva zakazana dešavanja pa i dugo očekivanu Srbijadu. Na sreću vreme se odlepšalo i Srbijada je uspešno održana. Vedru i veselu atmosferu donela je Ilda Šaulić koja je rekla da joj je velika čast što je deo Srbijade i da joj je drago da vidi toliko naših ljudi na jednom mestu.

Ilda je u razgovoru za STV rekla da je u njoj želja za muzikom tinjala još od puberteta a da, s obiziorm da je u porodici svakodnevno bilo muzike i pesme, negde je i očekivano bilo da će se i ona baviti muzikom. Svoju muzičku karijeru započela je u svojim zrelim godinama. Dobro se seća i saveta svog oca Šabana Šaulića koji joj je bio velika podrška u životu i karijeri.

Ilda se takođe i profesionalno bavi tenisom a bila je svojevremeno i teniserka VTA liste. Teniski uzor bila joj je Monika Seleš a tenisku karijeru započela je kada joj je otac poklonio reket koji je doneo sa puta. Ilda kaže da je tokom boravka u Americi imala divno iskustvo i odigrala koji meč rekreativno.

Suprug joj je velika podrška u muzici a kako Ilda voli da kaže: “On je moj najveći fan”.

Pogledajte ceo intervju na linku ipod.

INTERVJU, ILDA ŠAULIĆ – VIDEO

Foto/ Video / Srpska Televizija USA

Nedavne objave