IZUM SRPSKOG PRONALAZAČA KORISTE STOTINE KOMPANIJA

Revolucionarni izum srpskog pronalazača iz oblasti mehanike, Veljka Milkovića koristi stotine svetskih kompanija

Naučni dopinos Veljka Milkovića je otkriće nove pojave u mehanici, koja se takoreći smatrala za istraženu oblast. Zasniva se na spoznaji prednosti upotrebe dvostepenih mehaničkih oscilacija i pogonskog klatna. To njegovo otkriće se smatra i naziva “novom mehanikom” i može da se koristi na milion načina jer se radi o ultra efikasnom pogonu.


Njegov izum se izučava na svim kontinemtima, a kao realizovan se koristi u preko 350 kompanija (mahom u jugoistočnoj Aziji). U Srbiji se još uvek ne proizvodi. Postoji i njegov izum za koji je potvrđeno da radi kao zatvoren sistem (perpetuum mobile). Priznat od zapadnih i drugih strucnjaka.
Pored proizvodnje neki od njegovih izuma se mogu kupiti i na Alibabi po cenama od oko 8000 dolara   https://www.alibaba.com/product-detail/mtw-european-trapezium-mill-veljko-milkovic_62177499193.html


Veljko Milković i njegov tim poseduju i još neobjavljene ideje i predloge za nove patente pa postoji mogućnost saradnje. Tim je voljan za saradnju, da se uključi što više ljudi.
Njegovi izumi koji se uvrštavaju u najvažnija svetska otkrića prednjače po efikasnosti, a proizvodnja i upotreba su zaživele tako da se više ne mogu sprečiti.

Zvanične prezentacije Veljka Milkovića i kontakt se nalaze na linku https://www.veljkomilkovic.com/index.htm

Ovaj naš izuzetan savremenik, mnogostruko talentovan, ima oko 114 pronalazaka od tog 40-ak objavljenih pronalazaka od kojih su neki u višegodišnjoj primeni i 29 odobrenih patenata! Napisao je 13 knjiga koje su prevedene na više svetskih jezika i na osnovu kojih je, do sad, snimljeno nekoliko igrano-dokumentarnih filmova; Na osnovu njegov rada, istraživanja i knjiga koje napisao, urađeno je više naučnih radova kao i seminarskih, diplomskih i magistarskih radova; Takođe, za svoj višedecenijski rad, dobio je brojna priznanja u zemlji i inostranstvu, između ostalog i dva zvanja akademika 2006. Dvostepen mehanički oscilator pronalazak Veljka Milkovića ujedno je 2006. proglašen i za jednu od 100 najboljih energetskih tehnologija u svetu od strane New Energy Congress (SAD)!!!

izvor : Krstarica.com

još tekstova:

Veljko tvrdi da se ATLANTIDA nalazi na dnu DUNAVA, poseduje i DOKAZE

više o tome pogledajte na linku OVDE

Nedavne objave