STEFAN GRILL , PORODIČNI RESTORAN SA ODLIČNOM HRANOM

OMILJENO MESTO MNOGIH BALKANACA

Restoran “Stefan Grill” otovren je pre 5 godina. Za veoma kratko vreme ovaj restoran sa autentičnom balkanskom kuhinjom postao je omiljeno mesto mnogih a važi za restoran gde se može pojesti dobar roštilj ili domaća kuvana hrana. “Stefan Grill” je pretežno definisan kao porodični restoran. Svakodnevno na ručak dolaze porodice sa decom a vikendom su obično ručkovi sa familijom i prijateljima, proslave rođendana i druga veselja. Restoran Stefan Gril se nalazi u samom epicentru transportne industrije, u naselju “Hodgkins” blizu autoputa 55 tako da je i mesto gde dosta naših ljudi iz transportnih kompanija vole da dođu, ručaju i vide se sa prijateljima i kolegama.

Stefan Grill restaurant Chicago

Prava domaća autentična balkanska jela ni amerikance ne ostavlja ravnodušnim. Jela sa roštilja, sarma, mućkalica, podvarak sa kolenicom, pasulj, razne vrste riba, pice , bureci, lovački gulaš… su nešto što ovaj restorana izdvaja od drugih. Menadžer restorana Vladimir Kurčubić kaže da je ključ uspeha to što svi u restoranu, počev od vlasnika do osoblja, dišu kao jedan, usluga je na visokom nivou, hrana veoma ukusna I sveža, izbor hrane je veliki a svaki savet i predlog gostiju ne prođe nezapaženo. Svakako gostima koji prvi put dođu Vladimir preporučuje roštilj jer je to ono po čemu se restoran Stefan Gril pamti, a sve ono što ste čuli da postoji od roštiljskih specijaliteta možete naći ovde.

Ni ljubitelji slatkiša neće biti uskraćeni uslugom jer restoran nudi i palačinke, razne torte, baklavu i kolače.

Stefan Gril preko leta ima otvorenu bastu gde je veoma prijatno boraviti. Takođe letnje večeri znaju da budu veoma zabavne i ispraćene muzikom na tamburici. Nekoliko zimskih tamburaških večeri održače se  između praznika a prvo će biti 27.Decembra.

Stefan Grill restaurant Chicago, 7101 Santa Fe Dr, Hodgkins, IL 60525.
Stefan Grill restaurant Chicago, 7101 Santa Fe Dr, Hodgkins, IL 60525.

 

Restoran “Stefan Grill” tradicionalno organizuje doček Srpske Nove godine 13. Januara a ujedno će tada proslaviti i svoju petogodišnjicu uspešnog rada pa tim povodom poziva svoje goste i sve ljubitelje dobre hrane  da se pridruže proslavi i da zajedno uz tamburaški orkestar provedu dobru noć punu igre i veselja.

 

STEFAN GRILL , PORODIČNI RESTORAN SA ODLIČNOM HRANOM – VIDEO

STEFAN GRILL , PORODIČNI RESTORAN SA ODLIČNOM HRANOM

Restoran Stefan Gril nalazi se na adresi 7101 Santa Fe Dr, Hodgkins, IL 60525 a telefon je (708) 579-0621

Više informacija možete naći na veb sajtu ili preko društvenih mreža:

https://stefangrillcafebar.com

https://www.facebook.com/stefanbarandgrill/

https://www.instagram.com/stefangrillcafe/

 

 

 

Nedavne objave