SLOBODAN I NADA BRKIĆ O MUZICI, JEZIKU I PRAVOSLAVLJU

SLOBODAN BRKIĆ, GOVORI 9 JEZIKA, POPRAVLJA KOMJUTERE, BAVI SE MUZIKOM I VRAĆA LJUDIMA SAMOPOUZDANJE I VERU

Nedavno je u crkvi Svetog Jovana Krstitelja u Belvudu pored Čikaga održana zajednička služba bogosluženja. Na večeri nakon službe nastupili Slobodan i Nada Brkić i oduševili prisutne svojim nastupom.

Intervju sa Slobodanom i Nadom Brkić o muzici, jeziku, veri i pravoslavlju – VIDEO

intervju sa Slobodanom i Nadom Brkić o muzici, jeziku, veri i pravoslavlju

Slobodan i Nada Brkić, brat i sestra koji su zbog greške u bolnici prilikom rođenja ostali bez vida ovih dana su u Čikagu i nastupaju u raznim crkvama pevanjem duhovnih i rodoljubivih pesama. Ovim malim natupom Slobodan i Nada pokušavaju da skupe sredstva koja su im potrebna za operaciju vida.  Njih dvoje imaju i sestru Veru koja se takođe bavi muzikom i zivi u Srbiji.

Slobodanov i Nadin oštećen vid ih nije sprečio da se kroz život bore svom snagom, završe muzičku školu i budu dobri ljudi. Tako se Nada posvetila muzici,  dok je Slobodan pored muzike naučio 9 jezika od kojih se odlično služi španskim, engleskim i japanskim. Zanimljivo je i to da Slobodan ekspert za kompjutere i operativne sisteme pa tako pomaže ljudima širom sveta.

U video intervjuu možete poslušati razgovor sa Nadom, kako je počela da se bavi muzikom i naučila da svira harmoniku i Slobodanovu priču kako je naučio japanski za 3 meseca, španski za mesec dana i kako je pomogao da peko 7.500 ljudi prihvati pravoslavnu veru, zašto je važna vera pre svega u Boga a onda i u sebe.

Slobodan Brkić – govori 9 jezika i vraća ljudima samopouzdanje i veru – VIDEO

Slobodan Brkić - govori 9 jezika i vraća ljudima samopouzdanje i veru

Ukoliko želite da pomognete Slobodanu i Nadi za operaciju vida  to možete učiniti donacijom sredstava preko GoFundMe na linku OVDE

https://www.gofundme.com/82me2-the-gift-of-sight?utm_source=internal&utm_medium=email&utm_content=sharing_image&utm_campaign=bene_invite

Nedavne objave