IRINA I JANA PREDSTAVNICI SRBIJE NA DEČIJOJ EVROVIZIJI 2017

JUNIOR EVROVISION, IRINA I JANA SPREMNE DA PREDSTAVE SRBIJU U NAJBOLJEM SVETLU

Jana Paunović iz Beograda i Irina Brodić iz Šapca su se upoznale pre dve godine u zabavnoj emisiji “Ja mogu sve” i postale najbolje drugarice.

 

Od tada su imale mnoštvo zajedničkih nastupa i odlučile su da se ove godine prijave na javni konkurs za srpskog predstavnika za Junior Eurovision Song Contest . Pobeda na takmičenju obezbedila je ovim vrlo talentovanim devojčicama učešće na Dečijoj Evroviziji  koja će se održati 26. novembra ove godine u glavnom gradu Gruzije, Tbilisiju, a Jana i Irina predstavljaće Srbiju na tom takmicenju.
Jana Paunovic i Irina Brodic Junior Evrovision 2017. Srbija Serbia Evrosong
Jana Paunović, pored toga sto je odličan đak, pohađa i muzičku školu i učesnica je na mnogim takmičenjima a osvojila je prva mesta na republičkim takmičenjima i takmičenju  “Mladi Vitrouz”. Bavi se plesom, jazz baletom, bila je učesnica hora , ima odlično znanje engleskog jezika i pozajmljivala je glas za crtani film “Maksimove Avanture”. Pohađa akademiju zabave i umetnosti u Novom Sadu. Iza sebe ima mnogo javnih nastupa, humanitarnih koncerata i priredbi.
Irina Brodić je svoj muzički talenat pokazala kada je imala samo godinu dana. Sa svega nekoliko godina počela je da svira na dečijem klaviru. Sa pet godina zakoračila je u muzički svet pevajući u muzičkom zabavištu i horu. Irina je učestvovala na mnogim takmičenjima i može se pohvaliti sa 7 prvih nagrada na republičkim takmičenjima i preko 30 na međunarodnima takmičenjima. Sa samo 11 godina održala je svoj prvi solistički koncert. Član je Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu i član akademije zabave i umetnosti. Učestvovala je na mnogim takmičenjima i festivalima humanitarnog tipa.
Jana Paunovic i Irina Brodic Junior Evrovision 2017
Na takmičenju u Tbilisiju će se takmičiti 15 zemalja Evrope i Australija. Ove godine je prvi put uvedeno onlajn glasanje koje utice 50 % na ukupan plasman a drugih 50 % su glasovi stučnih žirija zemalja učesnica. Srbija je u onlajn glasanju u dosta podređenom polozaju u odnosu na druge evropske zemlje i zato podržimo glasanjem mlade predstavnice Srbije 26 novembra 2017.

video Irina i Jana 

foto: privatna arhiva

Nedavne objave