LEČENJE BILJNIM PREPARATIMA – VIŠE OD MEDICINE

DR. SANDA I DR. VLATKO I NJIHOVI PRIRODNI PREPARATI SU JEDNI OD NAJUSPEŠNIJIH U AMERICI

Lečenje biljem je oduvek bilo jedan od najpouzdanijih načina lečenja i od uvek je zauzimalo važno mesto u zivotu i zdravlju čoveka.

PRIRODNI PREPARATI SANDA
PRIRODNI PREPARATI SANDA. Biljna Apoteka Sanda Florida

Dr Sanda i Dr Vlatko se već dugi niz godina bave proučavanjem biljaka, proizvodnjom preparata na prirodnoj bazi i vrlo uspešnim rešavanjem zdravstvenih problema. O tome svedoči 11 hiljada zadovoljnih mušterija širom sveta koji su koristili proizvode biljne apoteke SANDA i primenili ih u svojoj terapiji po savetima Dr Sande i Vlatka.

PRIRODNI PREPARATI SANDA. Biljna Apoteka Sanda Florida
PRIRODNI PREPARATI SANDA. Biljna Apoteka “Sanda” Florida

Biljna apoteka i ordinacija nalaze se na Floridi i u Kentakiju. U narednom periodu, tačnije, 20. oktobra Sanda če posetiti Čikago sa svojim stručnim timom i vršiti preglede na osnovu kojih se može utvrditi stanje tela, organa, krvnih sudova i kompletnog nervnog sistema. Pošto ne dolaze često, ovo je jedna od izuzetnih prilika da osobe koje imaju zdravstvene probleme odu na pregled i utvrde svoje zdravstveno stanje.

 

Više informacija o pregledima u Čikagu ,sredinom oktobra , ceni i zakazivanju termina možete naći na linku https://srpskatelevizija.com/event/sanda-pregled-cikago/?instance_id=18 ili direktno pozivom na telefon 727.733.1144

 

Stručni tim “SANDA” primenjuje posebnu metodu dojagnoze a to je iridologija – “pregled u očima”. Pregled se vrši slikanjem očiju a zatim se vrši kompjuterska analiza oka. Kompletan pregled traje oko 1 sat a iz analize se mogu videti mnoge bolesti i fizičko i mentalno stanje osobe kao i poseban test “Quantumna Rezonanca” uz pomoć koje se radi 36 testa i samim tim možete dobiti potpunu sliku Vašeg Zdravlja a zatim I preporuku kako da Vaš eventualni problem da rešite prirodnim putem.

preparati na biljnoj bazi. Biljna apoteka Sanda Florida
preparati na biljnoj bazi. Biljna apoteka Sanda Florida

Na osnovu kompjuterske analize Sanda i stručni tim predlažu terapiju koja se sastoji od raznih čajeva, kapi, sirupa, melema ili kapsula, a sve to je na 100% prirodnoj osnovi bez primene sintetičkih lijekova.

Pregled očiju i dijagnoza bolesti. Biljna apoteka Sanda Florida
Pregled očiju i dijagnoza bolesti. Biljna apoteka Sanda Florida

Na zvaničnom sajtu biljne apoteke Sanda možete nači preparate kao što su Nevenov Melem, Migraine-San, Thzroid-San, Psoro-San,Srebrni Sprej i mnoge druge.

SANDA VIDEO

SANDA FLORIDA, preparati na biljnoj bazi, prirodna medicina

Sanda biljna apoteka Florida
Sanda biljna apoteka Florida
http://sanda.us

 

Nedavne objave