ПАЛМА ТРАМП ИНАУГУРАЦИЈA

 Србија има добру будућност!

Драган Марковић Палма, народни посланик и лидер Јединствене Србије, присуствовао је инаугурацији председника САД, Доналда Трампа.


Он је рекао да је изузетно почаствован што је имао прилику да присуствује таквом догађају:
“Посебно сам почаствован што сам присуствовао инаугурацији председника највеће силе на свету САД, Доналда Трампа. Драго ми је што сам из његовог говора могао закључити да ће бити мање ратова а више економске сарадње и поштовања суверенитета међу народима

ПАЛМИ И ГРАДУ ЈАГОДИНИ У ВАШИНГТОНУ УРУЧЕНО ПРИЗНАЊЕ ТЕСЛИНЕ МЕЂУНАРОДЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ИЗ ФИЛАДЕЛФИЈЕ

Председнику Јединствене Србије и Скупштине града Јагодине Драгану Марковићу Палми, у Вашингтону је уручено признање Теслине међународне организације са седиштем у Филаделфији. Захваљујући се на признању Марковић је рекао да је Србија поносна на Николу Теслу.
” Никола Тесла је био Србин и он треба да буде мотивација за цео српски народ и да стално помињемо име нашег и светског великана.

У СРБИЈУ СТИЖЕ 15 ГРАДОНАЧЕЛНИКА И ПРИВРЕДНИКА ИЗ САД

Драган Марковић Палма је, као једини политичар који није из САД, а присуствовао је пријему у амбасади Колумбије у Вашингтону, који је организован за 450 градоначелника из САД, под називом “Kонференs оф УС мeјџорс”.
Марковић се састао са градоначелницом Вашингтона, Мјуриел Баузер ( Muriel Bowser) . Разговарано је о будућој сарадњи и постоји велика вероватноћа да посети Србију.

Драган Марковић Палма у Вашингтону био је почасни гост на Балу Светске организације побратимских градова Систер ситис интернатионал у чијем саставу је 600 градова из САД и 2300 градова из целог света. Палма је предложио да град Јагодина буде члан Светске организације побратимских градова.
Господин Марковић је био један од четири говорника. Са говорнице је рекао:

“Преносим вам поздраве председника Владе Србије господина Александра Вучића и поздрављам вас у име свих градоначелника и председника општина из Србије. Србија је једна мала, али, поносна, слободарска земља, гарант мира на Балкану.

 

За СТВ Чикаго: Зоран ЈАКШИЋ

Nedavne objave