TV SERIJA: UBICE MOGA OCA

MAJA DOVELA KUMA U “UBICE MOGA OCA” – TV SERIJA

U  hit krimi- TV serija i film, “Ubice moga oca” je poznata pesma “Ja bez tebe ne mogu da živim”, koju je takodje u subotu 3. decembra u beogradskom centru “Sava” otpevao Halid Bešlić, nekada jedna od najpopularnijih jugoslovenskih zvezda, folk-muzike, kada je održao veoma posećen koncert, koji je izazvao veliko interesovanje Beograđana, tako da je sat pre početka konceta sala bila dupke puna.

halid-beslic
Halid Bešlić

Već na taktovima prve pesme “U meni jesen je” svi su skočili u sali na noge  i zapevali sa  Halidom Bešlićem. Pravo oduševljenje je nastao kada je Halid izveo numeru “Miljacka” (komponovao ju je Željko Joksimović), koja je godinama jedan od najvećih hitova u Srbiji. Sa velikim oduševljenjem je publika primila i goste večeri, grupu “Legende” sa kojom je Halid otpevao regionali hit “Tamburaši”. Među brojnim Bešlićevim hitovima, prezadovoljna publika je imala priliku da čuje i numeru “Ja bez tebe ne mogu da živim”, koju Halid peva u  hit krimi-TV seriji i filmu “Ubice moga oca”  (seriju emituje javni servis,  Radio televizija Srbije).

halid-beslic-2

Zato ne treba da čudi što je pre koncerta Halid dobar deo slobodnog vremena proveo sa mladom glumicom u TV seriji “Ubice moga oca”, Majom Šipovac (inače rođena Sarajka), koja je  Bešliću bila talična.

halid-beslici-i-maja-sipovac

– Kada je počelo snimanje TV serije i filma režiser mi  se obratio rečima da bi bilo  dobro  da u njoj nastupi  neki poznati pevač, koji će u kafani otpevati jednu pesmu. Ja sam se odmah setila Halida. Rekla sam režiseru da mi je Bešlić kum i da će sigurno na moj nagovor pristati da se pojavi u seriji. Bila sam u pravu, kada sam pitala  Halida da li hoće pevati u seriji, on je bez mnogo razmišljanja pristao. Tako da sam imala priliku da se na setu često družim sa njim – kaže Maja Šipovac, pa dodala u šali. – Mogu sada da se hvalim da  sam postala u neku  ruku i Halidov producent.

branka-halid-maja-i-neda

Među brojnim gostima u publici su  bili Mladen Ivanić, član Predsedništva BiH, poznati košašrkaš Ratko Radovanović, glumica Maja Sabljić, folk-pevačica Ilda Šaulić, košarkašica Milica Dabović, Neda Ukraden, Branka Sovrlić, nekoliko glumaca i organizatora TV serije  i filma “Ubice moga oca” i mnoge druge poznate ličnosti iz javnog života Beograda i šou-biznisa.

halid-na-sceni

publika

Tekst i fotografije za STV: Zoran JAKŠIĆ.

 

 

posetite stranicu Šou Biznis na linku https://srpskatelevizija.com/category/zanimljivosti/

 

Nedavne objave