MODNA REVIJA “ROYAL FASHION NIGHT”

MARINA ĐORĐEVIĆ PREZADOVOLJNA REVIJOM

U Beogradu, Marina Đorđević, direktorka agencije “Diva turizma Srbije”, koja se bavi modom, promocijom turizma i turističkim destinacijaama,  30. oktobra organizovala je prestižnu modnu reviju u hotelu “Belgrade city” pod nazivom “Royal fashion night”. Na njoj  je svoje modele predstavila poznata modna kreatorka, Milena Radović.  I na ovoj reviji, kao i na mnogim ranijim,  Marina je deo sredstava izdvojila u humanitarne svrhe. Ovog puta za one koji su pretrpeli nasilje u porodici.

MODNA REVIJA “ROYAL FASHION NIGHT”
MODNA REVIJA “ROYAL FASHION NIGHT”

Voleti, nesebično je davati sebe kroz sve  što umemo,  kroz sve što možemo. A da možemo jako mnogo dokazali  smo samo ako smo spremni dati makar mali delić sebe. Tada, možemo reći, da smo uspeli. A da smo uspeli  pokazali  smo na  proteklom “Royal fashion night” – rekla je Marina po završetku RFN.

MODNA REVIJA “ROYAL FASHION NIGHT”

Tokom održavanja ovog modnog hepeninga bilo je mnogo  pozitivne energije, koja je  učinila je da ta noć organizovana u “Belgrade city” hotelu  bude blistava o kojoj će se dugo pričati.

Prisutni su imali fantastičnu priliku da isprate reviju predivnih kreacija naše poznate kreatorke Milene Radović  i uživaju u fascinantnim modelima naše kuće kao i u igri poznate  plesne grupe “Spin”  Ostatak večeri je predstavljao pravi prijateljski susret zvanica i posetioca,  koji su nesebično omogućili naši sponzori i veliki prijatelji  modne manifestacije RFN, kao što su „Zlatiborac”, Vinarija Ray voda, Pexon team, Vinarija Kovačević.

MODNA REVIJA “ROYAL FASHION NIGHT”

. Revija “Royal fashion night” je na jedan suptilan način uspela da velikim I nesebičnim  skupom bude  uspešnija od teške teme koju je pokrivao problem i patnje  izazvane nasiljem u porodici. Svojim akcijama  pruža pomoć onima kojima je jako potrebna i vrati osmeh na lica koja to zaslužuju. Nastavljamo sa ovakvim događajima i nadamo se  velikom  odzivu publike I saradnika, kao što  je bio  na ovom događaju.  Humanosot, pre svega – dodala je prezadovoljna organizacijom Marina Đorđević. – Sledeća revija “Royal fashion night” biće ponovo u hotelu “Belgrade city” 26. novembra, a svoje modele predstaviće poznate modne kreatorke, Vesna Milošević i Danijela Božić.

MODNA REVIJA ROYAL FASHION NIGHT

Za Srpsku TV Čikago: Zoran JAKŠIĆ

FOTO : Zoran JAKŠIĆ

posetite kategoriju šou biznis na stranici https://srpskatelevizija.com/category/sou-biznis/

Nedavne objave