“Шешир мој” Priznanje za Zorana Jaksica i STV

У РЕСТОРАНУ “ШЕШИР МОЈ” ДОДЕЉЕНА ЗАХВАЛНИЦЕ ЗА “ШЕШЕШРИЈАДУ 2016”

МЕЂУ ДОБИТНИЦИМА И СРПСКА ТВ ЧИКАГО

 

 

img_6156_2_resize-1
Шеширијада нагрда Зорану Јакшићу – Српска Телевизија Чикаго

У ресторану “Шешир мој”, Драган Глигоријевић, председник Друштва “Скадарлија” и САЦЕН-а, је уручио захвалницу и CTB сараднику Зорану Јакшић, за репортажу о Шеширијади на веб-сајту Српске ТВ Чикаго!

Поводом летос одржане туристичко-забавно-културне менифестације “Шеширијада” у Београду, у познатој боемској четврти – Скадарлија, коју је сјајно организовало Друштво за очување, уређење и развој Скадарлије уз свесрдну помоћ Туристичке организације Београда, Општине Центар и града Београда, у познатом ресторану “Шешир мој” уручене су захвалнице појединнцима и организацијама, које су допринеле да ове јединствена манифестација у Србији буде успешно спроведена.

img_6177_resize
Шеширијада нагрда – Српска Телевизија Чикаго


У ресторану “Шешир мој”, Драган Глигоријејвић, председник Друштва “Скадарлија”   и САЦЕН-а, међунанродног центра за унапређење и угоститељства и туризма, је уручио захвалнице: представнику куће “Ђура Јакшић”, Милици Златић, Радмилу Буњевцу, Мири Степић, Оливери Миловановић, Фондацији “Бранислав Нушић”, Ансамблу “Гледанице” … Захвалницу је добио и наш сарадник Зоран Јакшић, за репортажу о “Шеширијади” објављену на веб-сајту Српске ТВ Чикаго!

Директору Туриситичке организације Београда, Миодрагу Поповићу за свесрдну помоћ око манифстације “Шеширијада” је уручено дело нобеловца, Иве Андрића “На Дрини ћуприја” на енглеском језику.

img_6099_2_resize
Шеширијада нагрда – Српска Телевизија Чикаго

 

– Већ смо почели припрему за следећу манифестацију, која ће бити и јубиларна, пета “Шеширијада”. Она ће бити још успешнија и помпезнија од ове и одржаће се следееће године последње суботе у јуну. Поред Општине Центар, града Београда, Турисиитичке организације Београда, велики део организације имаће и Установа културе “Пароброд”, која је и овог пута имала знатан удео за успешну организацију – рекао нам је председник Друштва “Скадарлија”, Драган Глигоријјевић.

Предложили смо да се следеће године, а можда и ове, одржи некада веома полуларна туристичко-културна манифестација, коју су организовале туристичке организације Београда и Сарајева, под насловом “Скадарлија на Башчаршији”, када су београдски уметници гостовали у Сарајеву и пар дана забављали Сарајлије и “Башчаршија у Скадарлији”, када су Београђанима Сарајлије узвратиле посету.

Фото: Зоран Јакшић СТВ

Nedavne objave