ИЗАБРАНЕ НАЈЖЕНЕ И НАЈМУШКАРЦИ 21-ОГ ВЕКА

НАГРАДЕ И ПРИЗНАЊА ЗА НАЈБОЉЕ

Двадесет и две године госпођа Слађана Обрадовић Петровић, власница лиценце „Најжена и најмушкарац 21-ог века“ и Удружење привредникиа  организују ову престижну манифестацију. На њој успешне даме и припадници јачег пола у мноогим областима почевши од  бизниса, уметности,  индустрије, политике, туризма преко моде, угоститељства, просвете  до  електронских и штампаним медија и хуманитарног рада добијају награде и признања.

У хотелу „Crown plaza“ у Београду  24-ог октобра свет  је имао прилику да упозна најуспешније приреднике југоисточне Европе. Поред награђених лауреата из Србије, награде су добили и више њих из Северне Македоније, Црне Горе … Једна награда је отишла и у Холандију.

Добитници награда су: Тања Велиновска „Velident trade“; Др Тања Дејаноска „Dental internacional“;  Игор Бакић „Институт сигурност“; Татјана Шћепановић „Ekonomic  Team“; Раде Баста „БГ  електране“, Оља Лопусански „Биоптрон“; Бирсена Нумановић Дуљевић, Средња школа „Никола Тесла“ Нови Пазар“; Маја Николић поп-певачица; Нина Павићевић; Наташа Аранђеловић; Марија Лакић „Жена уз жену“; Дејан Патаки „Петро дигитал“; Наташа  Јаковљевић, водитељка; Наталија Милосављевић, водитељка ТВ К1; Александра Јовановић, новинарка РТВ Косово 2; Петра Остојић, песник; Ева Рас, глумица.

Циљеви ове манифестације су, поред афирмације награђених, њихових фирми и производа, пословно повезивање добитника и добитница, који  својим успешним пројектима и производима доприносе квалитету живота средине у којој делују и стварају.

Истовремено, овом акцијом се повезују пословни људи у Србији, затим, српски бизнисмени размењују искустава са колегама из других држава, успостављају контакте за неку будућу сарадњу. На овој манифестацији могу да учествују српски предузетници из дијаспоре, који имају интерес да своје производе пласирају у Отаџбини.

-Жеља нам је да представимо жене и  мушкарце, који су значајан фактор у економско-привредном, културно-просветном животу Балкана, па, и у шоу-бизнису. На манифестацији „Најжена и Најмушкарац 21-ог века“ афирмишемо добитнике и професије којима се баве. Тим догађајем користимо прилику да представимо предузетништво, стваралаштво, посебно  међусобну сарадњу која је  све истакнутија. Освајајући награду сваки добитник и добитница има осећај поноса да је нешто значајно учинио за себе и заједницу. Признање је потврда за труд који је уложио у свом послу. У свету се зна да је то јачање локалне свести о бренду који поседује – каже организаторка манифестације Слађана Обрадовић Петровић,  па додаје:

-Пословни свет препун је талентованих и посвећених предузетника, који не само да воде успешне комапаније већ и вешто раде за потребе својих породица. Наше награде дизајниране су тако да препознају достигнућа у широком распону пословних категорија.

За Срспку ТВ Чикаго: тект и фото, Зоран ЈАКШИЋ

Nedavne objave