ЗИМСКЕ ЧАРОЛИЈЕ НА КОПАОНИКУ ЈАНУАРA 2017.

КРАЉИЦА  СНЕГА ЧЕКА ГОСТЕ

Најлепша и најпосоећенија планина на Балкану, зимска лепотица, Копаоник и ове зиме, као и прошлих година, нуди својим гостима из Србије и иностранства незаборавна и атрактивна  бројна спортска и културна уживања и дешевања.

1-kopaonik

Један од догађаја, који ће бити у центру пажње у јануару је манифестација “Зимске чаролије, Копаоник 2017“, која ће се одржати од 14. до 16. јауара у престижном апарт хотелу Копаоник Брзеће, је избор лепотица под називом “Краљица снега“. На њој  ће, 15. јануара узети учешће око петнаест девојака из свих крајева Србије.

3-kopaonik-1

Поред овог спектакла организатор, маркентишка агенција “Фаворит” из Аранђеловца (директор Горан Ковачевић) предвидела је да организује и вече моде, на којој ће своје моделе представити неколико познатих модних фирми из Србије. Предвиђено је да један термин (14. јануар) буде резервисан за  етно вече. У апарт хотелу Копаоник Брзеће ће током етно вечери бити представљени познати произвођачи етно хране и пића из Србије, као и многе занимљиве рукотворине са којима су се наши људи прославили широм света.

Краљица снега Копаоник

2-goran-kovacevic-sa-pobednicom

Као и увек до сада на овој манифестацији, која има дугу традицију. наступиће и многа позната имена српске естраде, која ће забављати госте.

brzece-1

Међу медијским покровитељима на манифестацији “Зимске чаролије Копаоник 2017” биће и СРПСКА ТЕЛЕВИЗИЈА ИЗ ЧИКАГА, која ће пратити сва дешавања у Хотелу Брзеће и касније објавити исцрпну репортажу са овог догађаја..

За СТВ УСА текст и фото: Зоран ЈАКШИЋ

Nedavne objave