SLANJE KONTEJNERA, ROBE, AUTOMOBILA I POŠILJKI IZ AMERIKE NIKAD LAKŠE – DEMARS

SELITE SE NAZAD U DOMOVINU, POTREBAN VAM JE KONTEJNER ILI ŠALJETE MANJU POŠILJKU, MOTORNO VOZILO ILI PLOVILO? POZOVITE DEMARS, ISPORUKA OD VRATA DO VRATA

THERE IS NO SUBSTITUTE FOR EXPERIENCE

Demars International je kompanija osnovana u Njujorku a koja posluje uspešno preko 30 godina zajedno sa partnerskom kompanijom Pinki Enterprises. Demars je specijalizovan za sve vrste kontejnerskog transporta preko okeana za Ex- Yu republike,  što podrazumeva brodski i avio transport . Radi prevoz robe, pošiljki i automobila i slobodno možemo reći svega od igle do lokomotive.

SLANJE KONTEJNERA IZ AMERIKE ZA SRBIJU, BOSNU, HRVATSKU… EX-YU (OD VRATA DO VRATA)

Želite da pošaljete kontejner sa stvarima za Srbiju, Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu, Makedoniju ili Crnu Goru. Demars obezbeđuje uslugu prekookeanskog transporta od bilo koje adrese u SAD do bilo koje adrese u navedenim republikama po sistemu OD VRATA DO VRATA, uključujući brodski i avio transport.

DEMARS INTERNATIONAL - TRANSPORT ROBE IZ AMERIKE

Telefon: +1 (347) 242 2600

E-mail: nyc@demars-intl.com

SLANJE AUTOMOBILA I DRUGIH VOZILA IZ AMERIKE ZA SRBIJU, BOSNU,MAKEDONIJU, HRVATSKU, CRNU GORU ILI SLOVENIJU – PREUZIMANJE NA ADRESI U SAD, ISPORUKA NA ŽEJENU ADRESU U BILO KOJOJ OD EX-YU REPUBLIKA

Želite da transprtujete svoj automobil, motor, čamac, industrijsko vozilo ili neku mašinu iz Amerike za Srbiju i zemlje regiona? Prepustite stvar profesionalcima sa iskustvom! Demars vrši transport OD VRATA DO VRATA, mogućnost slanja iz SAD za Evropu ako je to želja klijenta. Siguran i osiguran transport vozila preko okeana do odredišta u najkraćem roku avio ili brodskim saobraćajem.

DEMARS INTERNATIONAL - TRANSPORT ROBE IZ AMERIKE ZA SRBIJU I ZEMLJE BALKANA

SLANJE AUTO DELOVA, INTERNET PORUDŽBINA I MALIH POŠILJKI, PAKETA ILI KUTIJA  IZ AMERIKE ZA SRBIJU, BOSNU, HRVATSKU I OSTALE ZEMLJE BALKANA

Demars International pruža usluge transporta auto delova, kutija, paketa i internet porudžbina direktno na odredište u zemlje Balkana. Cena auto delova kupljenih u radnji zna da bude i za %40 veća od auto delova naručenih online iz Amerike. Kako dopremiti auto delove iz Amerike u npr. Srbiju ili Hrvatsku više nije vaša briga! Demars će vaše online narudžbine isporučiti na željenu adresu i uštedeti vam novac.  Ako kupujete recimo preko Amazona ili Ebay-a a želite da vam porudžbina stigne na adresu u nekoj od Ex-Yu republika to možete učiniti veoma jednostavno preko kompanije Demars International.

DEMARS INTERNATIONAL - TRANSPORT ROBE IZ AMERIKE ZA SRBIJU, BOSNU HRVASTSKU I ZEMLJE BALKANA

Veoma važna stavka koja Demars izdvaja je to što poseduju sve licence Savezne Američke Vlade za prekookeanski transport  kao i kompletno osiguranje pošiljke.

Demars International je specijalizovan za transport i dostavu robe, pošiljki tj. kontejnera iz Amerike do Slovenije, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Makedonije. Ima predstavništva u Beogradu i Rijeci.  Kada je avio transport u pitanju Demars ima ovlašćene agente vodećih svetskih avio kompanija uključujući i Air Serbia,  koji obezbeđuju jednostavnu komunikaciju i profesionalan transport.

DEMARS INTERNATIONAL – SLANJE IZ AMERIKE BRODSKIM I AVIO TRANSPORTOM -VIDEO

Slanje kontejnera, vozila i pošiljki iz Amerike za Srbiju i region - Demars International

Za brze transporte brodom Demars sarađuje sa lukama u evropskim gradovima Roterdamu u Holandiji i Bremerhafenu u Nemačkoj.

Vlasnik kompanije, Dean Dujmović diplomirani inžinjer pomorskog saobraćaja i transporta kaže da je iz Amerike prevezao preko 12300 kontejnerskih jedinica, samo avionom je prevezeno 300 hiljada kilograma robe a bilo je i slučajeva kada je i automobile slao avionom. Njegov moto je “THERE IS NO SUBSTITUTE FOR EXPERIENCE” što bi u prevodu značilo “ne postoji zamena za iskustvo” a za pošiljke koje godinama transportuje iz Amerike kaže da ništa nije premalo i ništa nije preveliko, kada je prekookeanski transport u pitanju. Dean dodaje da je tokom godina mnoštvo luksuznih skupocenih automobila transportovao svojim klijentima preko okeana među kojima je bilo poznatih sportista, političara i biznismena. Nedavno imao specijalnu pošiljku gde je  avionom poslao ogromni Cadillac Escalade koji je klijentu stigao u Srbiju za 6 dana. Bilo je i transporta poljoprivrednih mašina, običnih malih pošiljki i poklona, auto delova, tehnike, čamaca i čeg sve ne,  priseća se Dean.

Saradnja sa klijentima poput Nuklearne elektrane Krško u Sloveniji, Institutom Mihajlo Pupin u Srbiji, Energo Invest u Sarajevu, Mak Petrolom iz Makedonije i INA rafinerijom nafte iz Hrvatske  govori o ozbiljnosti i profesionalnom poslovanju Demars kompanije.

Što se zakonske regulative tiće na websajtu komanije Demars možete preuzeti određene obrasce za transport  i pročitati opširnije o tome šta je dozvoljeno izvoziti odnosno uvoziti i pod kojim uslovima.

“THERE IS NO SUBSTITUTE FOR EXPERIENCE” – Demars International

Telefon: +1 (347) 242 2600

E-mail: nyc@demars-intl.com

GLAVNA KANCELARIJA U NJUJORKU

Demars International Group Est. 1990 NYC/USA & Pinki Enterprises Inc Est.2003 NYC/USA

167-25 Rockawy Blwd.
Jamaica, NY 11434, USA
E-mail: office@demars-intl.com

THERE IS NO SUBSTITUTE FOR EXPERIENCE

Ako želite da kontaktirate predstavništva u Beogradu i Rijeci posetite ovaj LINK

 

DEMARS INTERNATIONAL – MORE VIDEOS

 

Nedavne objave