ORILA SE “DANKA” NA ULICAMA ČIKAGA , EKIPA FILMA “TOMA” ZAVRŠILA SNIMANJE

DRAGAN BJELOGRLIĆ: OVO JE NAJBOLJE SNIMANJE U MOM ŽIVOTU

Ekipa filma “Toma” ovog vikenda snimila je scene u Čikagu za istoimeni film o popularnom folk pevaču, kralju kafana i velikom boemu Tomi Zdravkoviću. Atmosfera i raspoloženje tokom snimanja bili su fantastični, sunčano vreme je poslužilo i bilo kao naručeno. Producent i ko-režiser filma “Toma”, Dragan Bjelogrlić  oduševljen dočekom u Čikagu i organizacijom rekao je:

– Da sam znao da će biti ovako dobro organizovano osmislio bih još scena, stvarno nisam verovao, zahvaljujem se svim našim ljudima koji su pomogli, ovo je zaista ozbiljan srpski grad!

Tomu Zdravkovića u filmu igra naš popularni glumac Milan Marić a jednu od njegovih žena glumi Sanja Marković. Izvršni producent Vladimir Lisinac (Vladimir Lisinac Productions), scenarista i režiser Zoran Lisinac i direktor fotografije Goga Volarević složili su se da je posao odlično obavljen.

Menadžeri produkcije u Čikagu bili su Antonije Kovačević – Serbian Times i Ivana Milano – Chicago Events. Scenografija je bila u duhu 70ih a na ulicama Čikaga i setu bilo je preko 100 statista, članova ekipe i tima. Mogli su se videti i razni automobila iz tog doba, mustang, saab, mercedes… a neverovatnu pažnju privukao je Reno 4 užičkih registracija koji je bio posebna atrakcija kao i jedan trotočkas. Film “Toma” će se pojaviti u bioskopima premijerno 30 septembra na 30 godina od smrti Tome Zdravkovića.

 

 

VIDEO

SNIMANJE FILMA TOMA U ČIKAGU

tekst STV

foto: Saša Lukić

foto: slobodna upotreba – free copyright

ZA MEDIJE – Fotografije bez potpisa mogu se pronaci u foto galeriji na našem sajtu ili preuzeti na linku OVDE

pogleajte još članaka na ovu temu OVDE ili klikom na link

ZAVRŠENO SNIMANJE FILMA “TOMA” U ČIKAGU, EKIPA PREZADOVOLJNA (VIDEO)

Nedavne objave