PROBALI STE SVE I NISTA NE POMAZE RESAVANJU VASIH ZDRAVSTVENIH PROBLEMA?

NOVAK – SPECIJALISTA PRIRODNOG ZDRAVLJA IMA 100% PROVERENO RESENJE ZA SVAKI VAS ZDRAVSTVENI PROBLEM

NEKI OD PROBLEMA KOJE REŠAVA

  • visok ili nizak krvni pritisak, slaba cirkulacija, vrtoglavica, aritmija, migrene, nesanice, problemi sa zglobovima, problemi sa srcem
  • Astma, bronhitis, razne alergije, oslabljeni imunitet, problemi sa sinusima, probavni poremečaji, gastritis, nadimanje, zujanje u ušima, bolovi i grčevi u mišićima
  • Problemi sa očima, visok holesterol, anemičnost i ostali problemi s krvlju, hemoroidi.
  • depresija, strahovi, panika, insomnia, hronični umor (fatique), slaba koncentracija i memorija
  • Problemi sa kožom, kostima, sluhom, bubrezima, hormonalni poremećaji, potencija, Razni tumori, ciste, miomi itd.
  • Problemi sa zavisnostima (alkohol, droga, cigarete, lekovi..itd.)

Zašto su prirodne terapije 100% uspešne?

Ključni element uspeha prirodnih terapija je dijagnosticiranje korena vašeg problema koji može biti genetski, uzrokovan životnim navikama ili traumom.

Prirodne terapije ulaze duboko u genetsku strukturu koja donosi trajne rezultate da se problem koji imate nikada više ne vrati. Holistički pristup problemu takodje uključuje razne savete o ishrani i vežbama.

Terapije uz kombinovanje raznih 100% prirodih lekovitih trava  i recepata već preko 25g uspešno provodi  specijalista prirodnog zdravlja Mr. Novak Silvio koji je nakon višegodišnjeg studija kineske tradicionalne medicine u Šangaju, certifikovan i od ”National Board Commission for Oriental Medicine” i  NCBTMB u Americi.

Kao stručnjak, u radu sa pacijentima bio je angažovan i na Melbourne University of Natural Health. Priznati je član  IICT-a (International Institute for Complementary Therapists).

Zašto odabrati specijalistu Novaka?

  • Zalaže se za uzornu negu klijenata, ne samo da ublažuje bol i simptome lošeg zdravlja ili bolesti, već ono šta je najvažnije identifukuje stvarne uzroke tih bolesti, te ih tretira na način da klijenti postignu optimalno zdravlje
  • Zajedno ćete istražiti šta vam uistinu treba. Osmislićete nove ciljeve koji će da vam otvore siguran put za potpuni oporavak vašeg tela, psihe i duha.
  • Veoma važnu ulogu u procesu ozdravljenja ima i ispravna edukacija klijenata o životnim stilu i navikama koju Novak uključuje kod izvođenja prirodnih terapija. Otkriveno je da što više razumete svoju ulogu u sopstvenom procesu lečenja, to su rezultati brži i dosledniji.
  • Usvojit ćete tehnike kako da i dalje sami održavate rezultate koje ste postigli, bez spoljne intervencije. Specijalista Novak veruje da je ovakav način pristupa klijentima samo jedan od čvrstih pokazatelja gde medicina budućnosti zapravo počinje.

GDE ZVANIČNA MEDICINA NEMA REŠENJA,
PRIRODNA MEDICINA SIGURNO POMAŽE!

NEZAVISNO OD TOGA
ŠTA JE VAŠ CILJ:

IZLEČENJE OD BILO KOJE FIZIČKE ILI EMOTIVNE BOLI, POSTIZANJE OPTIMALNOG ZDRAVLJA ILI RADNOG/ŽIVOTNOG BALANSA

MI VAM MOŽEMO POMOĆI

POZOVITE NAS
872 221 4232

Pronađite i rešite uzroke svih zdravstvenih problema - Novak Silvio ima rešenje

O Specijalisti Novaku

Specijalista prirodnog zdravlja i energetske medicine, Mr. Novak, osnivač je EH Instituta za prirodno zdravlje. Istinski je u stanju da promeni vaš život i reši zdravstvene probleme sa kojima se suočavate sa čvrstim uverenjem da nijedno ljudsko biće nije rođeno da pati.

Dr Silvio Novak
Silvio Novak

Nakon što je 1995. godine u saobraćajnoj nesreći preko noći izgubio vid, ostatak života odlučio je posvetiti pomaganju drugima. Nakon godina proučavanja tradicionalne kineske medicine u Shanghaiu, u svrhu traženja adekvatnog rešenja za sopstveni problem koji zvanična medicina nije mogla da reši, istraživanja različitih tehnika lečenja u Kini (fokusiranih na energetske meridijane koji igraju značajnu ulogu u ljudskom telu), razvija jedinstven i uspešan oblik lečenja zvan “Energy Healing by Voice Transmission”

Poslednje 24 godine inspiriše i pomaže pojedincima u svetu koji su prolazili kroz tešku fizičku ili emotivnu bol kao što je i on nekada. Do sada je uspešno rehabilitovao hiljade ljudi širom sveta i obučavao stotine novih terapeuta. Njegova metoda kombinuje energetske terapije, posebnu ishranu i specifične vežbe u svrhu maksimalne efikasnosti.

Tretmani

Kako naši tretmani prodiru duboko u genetsku strukturu, rezultati su trajni.
Pristupamo holistički u pružanju rešenja, što uključuje i savetovanje u ishrani i vežbanju.
Svi naši tretmani su veganski prihvatljivi i 100% bez nasilja, u skladu s prirodom.

Website https://silvionovak.com

KONTAKT TELEFON 872 221 4232

RADNO VREME OD 1PM-9PM

Obratite nam se sa poverenjem, koristite formu ispod

[contact-form-7 id=”15958″ title=”Silvio Novak”]

ISKUSTVA KLIJENATA – VIDEO

Rade (iskustva klijenata)

Diana (iskustva klijenata)

Miladin (iskustva klijenata)

Steve & Rozika (iskustva klijenata)

Nedavne objave