Kontakt

baner-stv-usa

kontakt info STV USA

logo-400x400-sa-potpisom

Serbian Television Inc.

STV 3023 N.Clark #727 Chicago IL 60657

call: 1-866-482-6272 

4srbtv@gmail.com

stvserbia@gmail.com

Vaša pitanja, predloge i sugestije možete poslati na gore navedene mail adrese Srpske Televizije ili nas kontaktirati preko kontakt forme. Odgovorićemo u roku od 24h. Ako zelite da budete donator ili sponzor STV-a obratite se našem marketing timu na mail stvserbia@gmail.com. Cenovnik sponzorstva prostora  na našoj stranici možete takođe dobiti mail upitom. Povodom 16 godina rada Srpska Televizija nudi 50% popusta na sponzorstva prostora na sajtu i besplatan video prilog o vama ili vašoj kompaniji. Iskoristite priliku !

Marketing

Deo prostora na našem sajtu u vidu banera predviđen je za sponzore. Sponzorisanjem bilo kog predviđenog prostora postajete prijatelj Srpske Televizije, vaše ime ili ime vaše kompanije biče objavljeno na svim stranicama sajta i na stranici sponzori i prijatelji televizije. Svako sponzorstvo donosi i gratis reportažu o vašoj kompaniji koja će se emitovati na Srpskoj Televiziji u Čikagu u dva termina u emisiji Serb View na srpskom i engleskom jeziku. Biće nam drago da promovišemo vašu kompaniju i vaše proizvode i da zajedno postignemo dobre rezultate.Hvala na poverenju.

Budite i Vi jedan od donatora za Srpsku Televiziju. Donacijom pomažete opstanak jedinog srpskog TV medija u Americi. Takođe pomažete i da vas Srpska Televizija informiše profesionalno i kvalitetno. Lista donatora biće objavljena na stranici ispod ili po zahtevu donatora anonimnost može biti sačuvana.

http://srpskatelevizija.com/donacije-sponzorstva-stv-usa/

Hvala na donaciji ! Srpska Televizija Inc Usa Čikago

(Visited 854 times, 1 visits today)