Kontakt

baner-stv-usa

kontakt info STV USA

Srpska Televizija Cikago. Serbian TV. Serbian Television USA

Serbian Television Inc.

STV 3023 N.Clark #727 Chicago IL 60657

call: 1-866-482-6272 

stvserbia@gmail.com (primarni)

4srbtv@gmail.com 

Vaša pitanja, predloge i sugestije možete poslati na gore navedene mail adrese Srpske Televizije ili nas kontaktirati preko kontakt forme. Odgovorićemo u roku od 24h. Ako zelite da budete donator ili sponzor STV-a obratite se našem marketing timu na mail stvserbia@gmail.com. Cenovnik sponzorstva prostora  na našoj stranici možete takođe dobiti mail upitom. Povodom 17 godina rada Srpska Televizija nudi 50% popusta na sponzorstva prostora na sajtu i uz određeni paket i besplatan video prilog o vama ili vašoj kompaniji. Iskoristite priliku !

Marketing

Deo prostora na našem sajtu predviđen je za reklamiranje. Odaberite željeno mesto na našem sajtu za vaš baner. Uz određeni marketing paket dobijate gratis reportažu o vašoj kompaniji koja će se emitovati na Srpskoj Televiziji u Čikagu u emisiji Serb View na srpskom i engleskom jeziku. Biće nam drago da promovišemo vašu kompaniju i vaše proizvode i da zajedno postignemo dobre rezultate.Hvala na poverenju.

Medijska saradnja i ponuda za TV, radio i štampu

Produkcija Srpske Televizije se profesionalno bavi uslužnom izradom TV intervjua, izvestaja, reportaza i video priloga na srpskom i engleskom jeziku za televizije, video produkcije i medijske kuce. Snimanjem audio izjava za radio stanice,  izradom fotografija za portale i  stampane medije i foto studije. Pratimo sve vrste dogadjaja u Čikagu, okolini i drugim gradovima u Americi.
Cene za ovu vrstu usluge se  formiraju u zavisnosti od mesta i duzine trajanja dogadjaja i broja angazovanja TV ekipa.

Srpska Televizija ima 17 godina produkcijskog i novinarskog iskustva a radi na raznim poljima kao sto su privreda, ekonomija, kultura, umetnost, tehnologija i zabava.

Budite i Vi jedan od donatora Srpske Televizije. Donacijom pomažete rad jedinog srpskog TV medija u Americi. Takođe pomažete i da vas Srpska Televizija informiše profesionalno i kvalitetno.

http://srpskatelevizija.com/donacije-sponzorstva-stv-usa/

Hvala na donaciji ! Srpska Televizija Inc Usa Čikago

pratite nas preko društvenih mreža

FACEBOOK   TWITTER   YOUTUBE LINKEDIN   GOOGLE+

ADRESAR SRPSKIH INSTITUCIJA I ORGANIZACIJA U AMERICI

(Visited 14177 times, 1 visits today)