Zoran Kesić uživo u Čikagu - STAND UP SHOW “PRIČE I PESME“

When:
16/02/2019 @ 4:00 pm
2019-02-16T16:00:00-06:00
2019-02-16T16:15:00-06:00
Where:
Irish American Heritage Center
4626 N Knox Ave
Chicago
Illinois 60630

Zoran Kesić (24minuta) Live in Chicago with the band Coolturna Reanimacija

Zoran Kesic u Cikagu. Stand up show Kesic Chicago
Zoran Kesic u Cikagu. Stand up show Kesic Chicago

“PRIČE I PESME“

“Kesić, priče i pesme” je humoristička predstava koja kombinuje elemente stand up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvodjenjem songova i interakcije sa publikom.
Zoran Kesić, jedno od najpoznatijih tv lica u Srbiji (24 minuta) i jedan od najcenjenijih satiričara i humorista u regionu bivše Jugoslavije, autor je kompletnog scenarija za svoj nastup.
U svojoj priredbi, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško-ženskih odnosa, umetnosti, medija, društvenih mreža i mačaka.
Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.

“Kesić, priče i pesme” je predstava specijalno namenjena ljudima iz ex Yu regiona koji žive i rade u inostranstvu. Za svaki nastup u drugoj državi autor priprema materijal namenjen baš toj državi. Podrazumeva se, primera radi, da će se u Beču “grčiti u hotelskoj sobi I izbegavati gej semafore” , da će u Dubaiju polagati kamen temeljac za “Dubai na vodi”, a da će u Kanadi tragati za čuvenom “ženinom tetkom”, u Americi će pričati I pevati o…
Na taj način se i njegove priče i pesme, svakim novim nastupom, proširuju i obogaćuju, pa ova predstava dobija formu živog, rastućeg, menjajućeg organizma.

(Visited 184 times, 6 visits today)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *