НОВОГОДИШЊИ ПРОГРАМ ТВ „ПЛАМА ПЛУС“

ДЕВЕДЕСТ ПЕВАЧА НА СЦЕНИ

Једна од најпопуларнијих ТВ у Србији, „Палма плус“ из Јагодине и ове године је организовала снимање новогодишњег програма у ресторану „Тигар“. Током дванаесточасовног снимања на сцени, као на филмском платну, су се смењивали најпопуларнији певачи из Србије. Њих око деведесет (1?) певали су своје најпопуларније песме, а бројни гости, који су присуствовали овом атрактивном снимању могли су да уживају у нумерама  српских интерпретатора народне, староградске, па и забавне музике.

Као и ранијих година звезда вечери била је  фолк-певачица Светлана Цеца Ражнатовић, коју ће њени обожаваоци видети и чути ако погледају новогодишњи програм ТВ „Палма плус“. Он  ће отпочети увече 31. децембра и завршити се у јутарњим  часовима првог дана Нове 2019. године! . Поред ње, љубитењи добре забаве имаће прилике да виде и чују и многе звезде и популарне извођече, међу њима, Зорицу Брунцлик, Гордану Лазаревић, Веру Матовић, Драгана Којића Кебу, Хариса Џиновића, Рашу Павловића, Новицу Неговановић,  Еру Ојданића, Чеду Марковића, Миломира Миљанића, Душицу Томашевић, Драгишу Симића, Нину Сладојевић, Александру Ристановић, Нелу Бијанић, Милицу Крсмановић, Драгана Пантића Смедеревца, бројне певаче  Продукције грамофонских плоча Радио телевитије Србије,  „Гранда“, „БН мјузик“ из Бијељине  и других издвачких кућа… оркестре Бобана Продановића, Новице Николића Патала и друге учеснике новогодишњег програма.

Занимљиво је да су све време снимање програма пратили, господин Драган Марковић Палма, председник Скупштине града Јагодине и његов син Далибор Марковић, иначе директор ТВ „Палма плус“, са својим породицама! Иако су многи певачи, због краткоће времена, јер оркестри нису имали времена да навежбају све песме,  певали на непопуларни „пллеј-бек“,  Драган Марковић  је тражио да они најбољи и најпопуларнији своје песме сниме уживо.

 

Током снимања десио се и један занимљив детаљ. Када је на сцени био познати здравичар и певач народних песама, Драгиша Симић, који је изводио дуетску песму са популарном  колегиницом Душицом Томашевић, г. Марковић знајући да је Драгиша и познати здравичар, замолио га је да беседи једну песму. У муклој тишини. када није могла да се чује ни мува у лету, Драгиша је беседио познату песму: „У славу предака, а у здравље потомака“. И за то своје умеће добио велики аплауз, не само од  г. Драгана Марковића већ и од гостију и колега.

У паузи смимања певачи и гости су имали прилику да посете и познати Зоолошки врт у Јагодини, који се налази уз сам ресторан „Тигар“ и јединствени Музеј воштаних фигура, један од седам у Европи у којем су изложене  воштане фигуре познатих срспких и светских личности,  Светог Саве, Николе Тесле, патријаха Павла, Краља Петра Првог Карађорђевића, Карађорђа, Милоша Обреновића , Вука Стефановића Караџића, Филипа Вишњића, Десанке Максимовић, Павла Вуисића, Новака Ђоковића, Влада Дивца, Александра Ђорђевића …

Они, који ће пратити преограм ТВ „Палме плус“ из Јагодине у новогодишњој ноћи моћи ће да уживају у музичком програму ове ТВ од вечерњих часова до ране зоре!

За Српску ТВ Чикаго: Текст и фото: Зоран ЈАКШИЋ

(Visited 116 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *