NINAMEDIA PROSLAVILA 17 GODINA USPEŠNOG POSLOVANJA

17. ROĐENDAN U ZNAKU “LABORATORIJE” KOJA JE STVORILA FORMULU USPEHA

Nekoliko stotina ljudi okupilo se na proslavi godišnjice kompanije Ninamedia  29 novembra u „Just & Lobby“ u Beogradu. Još jedna uspešna poslovna godina obeležena je skupom mnogobrojnih klijenata, saradnika, ljudi iz sveta biznisa, medija , ekonomije i drugih raznih oblasti društva. Rođendan je bio u znaku “laboratorije”, koja simbolizuje rođenje jedne ideje i  formule uspeha.

Ninamedia 17 rodjendan

Dragan Radić, direktor kompanije Ninamedia sumirao je rezultate i rekao da je iza rada njegovog tima bilo dosta značajnih i uspešnih promena i projekata protekle godine.

Ninamedia 17 rodjendan, proslava 17 godina Ninamedije

Nismo mi prethodnih 17 godina u našoj laboratoriji pravili ništa drugo osim skupljali recepte i proizvodili nove formule uspeha, zadovoljstva, medijskog eksponiranja, istraživanja i sve ostale formule koje su nas dovele do toga da slavimo 17 godina uspešnog poslovanja. Na novoj adresi napravili smo i novu formulu komunikacije u kojoj smo objedinili sve ono što proizvodimo u našem neraskidivom krugu- od klipinga, analiza, istraživanja i komunikacija kao i strateškog povezivanja“ rekao je Radić .

Ninamedia 17 rodjendan, proslava 17 godina Ninamedije

Ninamedia 17 rodjendan, proslava 17 godina Ninamedije

Rodjendanska proslava  trajala do ranih jutarnjih sati uz hitove Marinka Rokvića i „Feeling benda“.

Nedavne objave