У БЕОГРАДУ ЈЕ ОДРЖАН ИЗБОР “МИС ТУРИЗМА СРБИЈЕ 2018.“

ЛЕНТА ЗА ЛЕПУ НИШЛИЈКУ САРУ МИТИЋ

У организацији „Miss Tourium World Serbia“, Удружење модних делетности (директор и оснивач, Драган Ћосо) у клубу „Азаро“ ресторана „Језеро“ на београдској Ади циганлији 8. октобра је одржан финални избор „Мис туризма Србије 2018.“  У конкуренцији 17 девојака победила је Сара Митић (23 година) из Ниша. Сара је правница на Правном факултету, говори четири језика (енглески, шпански, италијански и грчки).

Лепа Сара ће предствљати Србију на следећем избору „Мис туризма света“. Прва пратиља била је Тамара Кораћ (19) студенткиња из Краљева, ленту друге пратиље понела је Маја Хуталаровић (21) из Земуна. Остале награђане девојке су: Светлана Зајaц (21) из Инђије – мис шарма, Андреа Илић (24) из Београда – мис публике, Дијана Радоичић (25) из Београда – мис интернета „Вечерњих новости“, Ђурђина Радовац (18) из Руме – мис Бонати.

Дефиловале су још пистом: Ана Кукобат (17) из Београда, Јелена Милојевић (19) Косјерић, Ана Крунић (19) Ваљево, Анђела Миловић (22) Чачак, Марија Царичић (17) Младеновац, Даница Зокић (24) Зрењанин, Милица Дујаковић (19) Нова Пазова, Марија Ивковић (19)Лајковац, Јована Ракић (20) Ваљево, Ана Љиљак (20) Земун.

Сем у лепоти, многе девојке су се представиле и у другим вештинама. Даница Зокић, која се бави глумом је рецитовала, као и Сара Митић. Андреа Илић је извела једну композицију на флаути, док је највише аплауза побрала Маја Хуталаровић, која је певала. Маји на гласу могу да позавиде и многе професионалне певачице.

    

Жири, који је оцењивао девојке радио је у саставу: Драган Ћосо (председник), Сара Милетић, прошлогодишња победица „Мис туризма Србије“,која је ове године на избору „Мис туризма света“ била друга пратиља. Мајин успех је до сада најбољи пласаман, који је постигла нека девојка представљајући  Србију на светским изборима лепоте. У жирију су седеле и познате певачице, Мерима Његомир и Ивана Јордан, Ана Шаин, новинари Градиша Катић, Борко Кашански, Немања Минов …

Двојке су се на сцени представиле, први пут, у моделима Саре Стојановић (Мис туризма Србије 2015./2016.), затим, у креацијама Тамаре Нинковић, па,у костимима „Бонати“и  најзад, у  вечерњим елегантним  хаљинама“Бутика 13“.

 

У програму су учествовале, Мерима Његомир и Ивана Јордан, инструменталиста Милан Милићевић, првак Србије у хармоници и „Фемили бенд“ – Бане Белајац.

Програм су водили: Милица Милетић,прошлогодишња прва пратиња „Мис Туризма Србије“и  Миша Ћирић.

Међу медијским покровитељима била је и Српска ТВ Чикаго.

За Срспску ТВ Чикаго: текст и фото, Зоран ЈАКШИЋ

(Visited 631 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *