U ČIKAGU PREDSTAVLJENA RTS PLANETA

RTS PLANETA, MESTO KOJE OKUPLJA SRBE ŠIROM SVETA

Srpska zajednica u Čikagu ove nedelje ima prilike da se upozna sa multimedijalnom platformom RTS planete i sazna mogućnosti koje ona nudi. Nedelja RTS Planete u Čikagu još je u toku  i započela je prezentacijom u sali Sabronog hrama Svetog Vaskrsenja Hristovog na Srpskoj ulici, zatim u Generalnom konzulatu RS a treća prezentacija biće održana 17 novembra u restoranu Skadarliya u Brukfildu.

RTS-ov tim u Čikagu koji čine pomoćnik izvršnog direktora i rukovodilac Službe medijskih usluga Tatjana Ćitić i veb master Žikica Živković predstavili su zainteresovanim građanima ovu vrstu usluge i pružili potrebne informacije i tehničku podršku. Usluga omogućava gledanje 11 televizijskih i slušanje 4 radijska programa Radio televizije Srbije preko smart telefona, tableta i laptopa.  Tu je i usluga odloženog gledanja  od 72 sata.

Veliko interesovanje bilo je najpre na prvoj prezentaciji  a ono što je, sada već korisnike RTS Planete, oduševilo je to što mogu preko platforme pratiti najnovije serije, dečiji program, sportske događaje i mnogo toga i to potpuno besplatno. Starije generacije bile su zainteresovane za emisije koje nudi arhiva RTS Planete u kojoj mogu naći emisije iz svoje mladosti.

NEDELJA RTS PLANETE U ČIKAGU – VIDEO

nedelja RTS Planete u Cikagu

 

više o RTS Planeti pročitajte OVDE

 

Nedavne objave