UKUS IZ STAROG KRAJA , CAFE MIRAGE

KAD SE UŽELITE DOMAĆE HRANE SA BALKANA

Brz način života i trka s vremenom učinili su da ljudi jedu i puju trčeći pa su takvim načinom ishrane sebi uskratili zadovoljstvo da uživaju u hrani. Mada, kad vreme dozvoli opet treba odabrati pravo mesto gde  se u potpunosti možete opustiti i uživati u svakom zalogaju.

Definitivno pravo mesto za to je  “Cafe Mirage”, restoran sa balkanskim specijalitetima i mnoštvom poslastica. Prijatan amijent u restorani i velika bašta isped učiniće da se osećate kao kod kuće. U restoranu Miraž možete probati  specijalitete sa balkana, kuvana jela, roštilj, picu, pastu a svakog vikenda i jagnjetinu na ražnju. Muzika uživo svake subote čini gostima pravi užitak.

Osoblje restorana spremno je za goste da napravi i neki od popularnih koktela ili vam pomogne oko izbora hrane. Vlasnici restorana, Suzan i Nik želeli su da balkanski ukus  donesu u Ameriku i uspeli u tome. Ako jednom posetite “Cafe Mirage” uvek ćete se rado vratititi bar na kafu i palačinke.

Kafe Miraž se nalazi na adresi 9845 Lawrence Ave, Schiller Park. Pošto je O’Hare aerodrom u blizini, velika atrakcija za goste, a naročito za decu su avioni koji  proleću iznad restorana pa se iz baste Miraža mogu napraviti veoma zanimljive fotografije.

 

UKUS BALKANA U AMERICI – CAFE MIRAGE (VIDEO)

UKUS BALKANA U AMERICI - CAFE MIRAGE

 

Nedavne objave